Viimeinen laatikko partsilta alas.

Viimeinen laatikko on tyhjennetty ja kaikki paikallaan. Myös televisio sun muu elektroniikka, vaikka sähköjä meille ei tule kuin uuteen kylppäriin ja Varpun huoneeseen. Se tästä katastrofaalisesta putkiremontista puuttuikaan. Purkuvaiheessa siis edellinen remonttifirma oli piikannut poikki asuntomme sähköjohdot, joten olohuone, keittiö, makuuhuone ja eteinen ovat ilman sähköä. Ei naurata, mutta menee tähän samaan ketutukseen.

Televisio is on it’s place, but we do not have electricity, because someome cut the main wires…argh!!!

10 thoughts on “Viimeinen laatikko partsilta alas.

  1. Ei voi olla totta! Siis tuo sähköjuttu. Käsittämätöntä. Ja ettei sitä muka olisi ehditty korjata rempan aikana…Aina kun luen näitä kauhuremppajuttuja, osaan olla onnellinen kuinka hyvin meidän remppa meni.Ja ihanalta näyttää! Tv seinällä on niin hyvä ratkaisu, koska tv-tasot ovat lähes poikkeuksetta tylsiä…

  2. Toivottavasti saatte sähköt pian toimimaan. Voin hyvin sympatiseerata kauhuremppajuttuja, meillä ei tällä hetkellä oikein mikään mene putkeen. Voimia sinne! Niin ja hyvältä näyttää 🙂

  3. Hei ihania nuo klipsit, millä nuo "julisteet" ovat kiinni ! mistä moisia saa ja millä oot ujuttanut ne seinään kiinni ? :)uskomaton toi sähköjuttu, pikkasen varmaan ottaa pannuun !!

  4. Hyvä tapa "piilottaa" telkkari, tai tehdä siitä vähemmän hallitseva! Odotan kovasti sitä, että poikaystävän maailman rumin ja suurin putkitelevisio (siihen kuuluu myös hopeanvärinen "jalusta"…) vaihtuu taulumalliin, ja suunnittelen tapoja tehdä telkkarista vähän vähemmän hallitseva.

  5. Hei mitä materiaalia on tuo Varpun helmikaulakuva? Ei näytä ainakaan sellaiselta (karsealta) canvas-taululta.

  6. Amanda, ihan akateemisesta ostettuja paperiklipsejä ovat ja naulassa roikkuvat.Pia, se on tulostettu mattatarralle ja liimattu levyn päälle. Jos tarvitset vastaavia, niin tekijä löytyy läheltä(ni) 🙂

Leave a Reply