Kodinhoitoa II

Pyykkipäivä teemastani innostuneille lisää kodinhoitovinkkejä. Meidän superraksapölyjä pestään vielä seuraavat puoli vuotta ja päiväpeitto odottaa säkissä vuoroaan. Itse en kestä hetkeäkään rumaa runkopatjaa, joten kipaisin Stockmannille. Sieltä löytyi nerokas tuote: runkopatjansuojus. Myydään siellä sänkyosastolla, missä ennen oli matot. Tuo venytetään patjojen päälle, alle tulee pari leveää kuminauhaa ja päältä pingotetaan nauhoilla. Sitten vaan petari sun muut päälle. Ah, enää ei pilkota rumat patjakuosit ja kissan kynsien repimät langanpätkät. Eikä ole kiirettä pyykkitupaankaan. Helppoa petaamista, arvostaa äiti.
http://www.mille-notti.com/

Mattress cover made my day!

8 thoughts on “Kodinhoitoa II

  1. Been looking everywhere for something like this, where is it from?? (don´t understand finnish) Best wishes from sweden!/Anna

  2. Heipparallaa! Päätinpä jättää puumerkkiä, kun nyt ensi visiitiltä koukutin itseni selailemaan melkein koko blogin läpi. Hyvä fiilis! Arvostan ihmisiä, jotka rakastaa järjestelyä (=järjestystä), koska itse olen niin superboheemi (armoton kasojen ja rojun kerääjä). Erityisen ihania sinulla kaikki lastenhuonehommelit!

  3. hei, mahtavaa! tuohan olisi vastaus ongelmaani! en ole tahtonut mitään romanttista helmalakanaa, mutta olen pähkäillyt miten ruman runkopatjan saisi piiloon. minkäköhän hintainen tuo suojus stockalla mahtaa olla? Kiitos jos jaksat vastata. ja kiitos taas lemppariblogista. ihana.p

  4. Oijoijoi, kiitos kovasti vinkistä! Olen itse vihannut huonoja runkopatjansuojia, sillä monesta yrityksestä huolimatta kunnollisia ei ole löytynyt. Nuo näyttävät siltä, miltä niiden kuuluukin – ei niiden kuulu roikkua, kuten näissä meidän yritelmissä on käynyt.

Leave a Reply