Uudet kattilat

Luonnollisesti uusi keittiö tarvitsee uudet kattilat. Valkoiset stylet kattilat ovat kiven takana, mutta onneksi vielä löytyi netin uumenista. Näitä möi joskus Formverk, mutta kun ei silloin tajunnut vielä satsata. No mutta uuteen keittiöön nyt! Kun säilytystilaa on niukasti, sisäkkäin sujahtavat ja Ei pöllömmältä liedellekin jätettyinä -näyttävät RoyalVKB:t ovat matkalle meille, tietenkin valkoisina. Sopii induktiolle ja astianpesukoneeseen, ja näyttää vain niin superkivoilta. Sitä arjen kauneutta.

New kitchen needs new cookware. I <3 Royal VKB’s white ones. Those are on their way to our home!

7 thoughts on “Uudet kattilat

  1. Rove desigilta löytyi vielä valkoisia, RoyalVKB:n omislta sivuilta en löytänyt kuin teräksisiä…

  2. Ihanat, kauniit!Uuden asunnon myötä induktiolieden saanut poikaystävä tarvitsee näitä ihan välttämättä.

  3. Nuo nimenomaan valkoiset kattilat on upean näköiset, olen itsekin niitä kauan himoinnut… Pitääköhän tässä pistää tilaukseen, toivottavasti valkoisten tuotanto ei ole loppumassa kokonaan.

  4. Oletko jo tutustunut timanttipannuun?Itse ostin tälläisen Keskiseltä TODELLA HALVALLA(40e halvemmalla kuin stokkalta)Pannu on kyllä joka pennin arvoinen enkä enään katselekkaan Tefaliin päin vaikka olisi millaisessa alessa.

  5. Hienot on kattilat 🙂 Miten on, kuumenevatko nuo kädensijatkin vai pysyvätkö viileinä vaikka kattila lämpenee? Hankin jokin aika sitten Iittalan Toolsin 2,5 litraisen kattilan ja niissä kädensijat kuumenevat polttaviksi. Olisi hienoa jos kerrankin sekä muotoilu että käytettävyys kohtaisivat samassa käyttöesineessä…;)t. Riikka

Leave a Reply