Superhyvä päältä täytettävä?

Murmelit, oletteko pähkäilleet pyykinpesukoneita viime aikoina? Me aiotaan vaihtaa sivusta täytettävä päältä täytettävään ihan vain tilanpuutteen vuoksi. Vanhassa 60-senttisessä ei ole mitään vikaa, mutta se näyttää vaan mammutilta tuolla uudessa kylppärissä. Nyt vaan pitäisi löyttää OIKEASTI laadukas lapsiperheen pyykkimäärät kestävä peli. Olen kallistumassa tuohon Mielen W604, onko kellään kokemuksia? Tai viime hetken tietoa muista vaihtoehdoista. Sivusta täytettävää jos etsisisin, niin myös ne LG:n hihnavetoiset kiinnostaisivat, mutta niitäpä ei taida ollakaan päältä täytettävinä…

Niin ja jos joku haluaa hyvän 60-senttisen, niin nyt lähtee 80 e:lla ja itse nouto Punavuoresta. Merkki ja malli tulee tänne myöhemmin, heh.

20 thoughts on “Superhyvä päältä täytettävä?

 1. Miele ♥ Meillä oli päältä täytettävä vanhassa kodissa juuri tilanpuutteen takia, nykyään edestä täytettävä kun on kuivuri päällä. Miele hankittiin kun edellinen Rosenlew hajosi -sillä en suostunut enää muuhun merkkiin ;)Eli suosittelen, meillä nykyinen pyörinyt jo reilu 4 vuotta isolla pyykkimäärällä ja se R. hajosi alle 3-vuotiaana ja yhden lapsen pyykeillä vähemmän…

 2. Olen selvitellyt näitä omiin tarpeisiini ja päätynyt hankkimaan kaksi kertaa aeg:n koneet, joihin olen ollut tosi tyytyväinen. Edellisessä kodissa oli päältätäytettävä 1300 linkouskierroksilla ja nykyisessä kodissa inverter-moottoroitu edestä täytettävä 1600 linkouksella (nyt kone on keittiössä, joten piti saada kivan näköinen hiljainen edestä täytettävä). Kummassakin olen ollut tyytyväinen laatuun, pesutulokseen, ohjelmiin ja niiden muokattavuuteen ja tässä nykyisessä hiljaistuuteen.Itsellä Miele on jostain systä tökkinyt jotenkin aina, vaikka olen etsinyt nimenomaan mahdollisimmuan pitkäikäistä, enkä mahdollisimman edullista. Voi olla, että johtuu osin laitteiden minun silmiini arkisenkolhosta ulkonäöstä 😉

 3. Vielä samaan syssyyn lisäys vähän aiheen sivusta: aeg:n tiskaria en sen sijaan voi suositella, emme ole kovin tyytyväisiä koreihin emmekä varsinkaan kuivaustulokseen – ystävälläni on myös samanlaisia kokemuksia. Mut siihen ei silloin remppakiireissä tullutkaan perehdyttyä samalla intensiteetillä kuin pyykkärin hankintaan…

 4. Meillä oli aikoinaan electrolux, mutta sepä taisi hajota ennen aikojaan, en siis sitä voi suositella. Miele on aina varma ja AEG on toiminut moitteetomasti sivustatäytettävänä jo vuosikaudet.

 5. Meillä Electrolux EWT136459W nyt uusimmasta mallistosta. Sinne sujahtaa esim. tuosta vain tuplapeiton pussilakana ja 4 tyynyliinaa kerralla. On mukavan kapea, näyttää jäljellä olevan pesuajan, a-luokan pesutulos, höyrytoiminto, 1300k/min linkous. Aivan riittävä 3-lapsiselle perheelle jossa täysi koneellinen pestään joka toinen päivä. Yhdellä pesukerralla saa suuren pyykkitelineen täyteen pyykkiä ja puhdasta tulee. Ollaan oikein tyytyväisiä hankintaan. Edellinen meillä oli samaa merkkiä ja kesti 14 vuotta.

 6. Vanhempieni mökillä on tilanpuutteen vuoksi Boschin sivustatäytettävä pesekone joka on syvyydeltään vain 44cm normaalin 60 cm sijaan. Pyykkiä kuiitenkin mahtuu 4,5kg. Kotona heillä oli LG, joka kesti vain viisi vuotta, eikä edes lapsiperheen superkäytössä.

 7. Miele on hyvä merkki. Vanhempieni Miele kesti 13vuotta ja sitten jäi eläkkeelle. Se on minusta aika pitkä elinkaari nykypäivän koneelle. 🙂

 8. En voi olla kommentoimatta, että minusta kuulostaa niin hauskalta, kun useinkin – muissakin yhteyksissä – puhutaan sivusta täytettävistä pyykinpesukoneista… Täytättekö ne todella sivusta? Mistä kohtaa? 😉 Pyykinpesukonemallit ovat yleensä päältä tai edestä täytettäviä… 🙂

 9. mielen varmaan hommaisin miekin, ne on lähipiirin kokemuksien mukaan tosi kestäviä. (esim. miun äidillä on 20 vuotta vanha mielen kuivuri :D)Elevtrolux on meillä ja sen ostaisi enää. Korjattu monta kertaa, ei kestä mitään.

 10. Vanhemmillani ollut Miele ostettiin 80-luvulla ja hajosi 20 vuotta sen jälkeen, kuivausrumpu (jota käytetty huomattavasti enemmän, toimii edelleen). Vanhempani ostivat luonnollisesti uuden Mielen hajonneen tilalle ja silläkin on ikää joku 5 vuotta. Itselläni ei vielä ole varaa noin kalliiseen koneeseen mutta tulen kyllä sitten joskus sellaisen ostamaan.t. Lina

 11. Voisitko laittaa vähän enemmän tietoa pesukoneesta, mainitsemiesi tietojen lisäksi ikä ja tieto siitä, onko se mistä täytettävä. Kiitos!

 12. Meillä on 8 vuotta vanha Candy. Päältä täytettävä ja 40cm leveä. Pesuohjelmia on yli 10, linkous vain 1000 kierrosta, mutta sekin on meille riittänyt (ei ne pyykit vettä valu ja kuivuvat yhdessä yössä). Kone pyörii kerran päivässä ja koneelliseen mahtuu pari pussilakanaa, pari aluslakanaa sekä vielä tyynyliinoja muutama.Paljon olen Candyistä huonoa kuullut, mutta meidän kone toimii edelleen kuin uusi, ei mitään valittamista.

 13. Meille ostettiin Mielen päältä täytettävä ennen esikoisen syntymää 10,5 vuotta sitten. Koneella on pesty 4 lapsen kestovaipat ja koko perheen kaikki muu pyykki – siis reilusti yli koneellisen päivävauhtia. Ja on edelleen täydessä iskussa siis. Joskus 6. vuoden tienoilla koneeseen tuli joku pikku vika, joka korjattiin ilmaiseksi, sen ikäiseen Mieleen ei kuulemma pitäisi vielä mitään vikoja tulla!Onko jollain ihmisellä varaa ostaa jotain muuta kuin Mieleä 😉 ??

 14. Meillä on nyt nelivuotias Miele <3, edestä täytettävä, 60 cm leveä. Kone on toiminut loistavasti, pyykkiä pestään paljon, lasten kestovaippakautena vielä useamminkin kuin nykyään. Etuna tässä koneessa on rummun rakenne, jossa on kennomainen "kuviointi". Silloin kun kone ostettiin, muissa ei ainakaan vielä tälläistä ollut. Vaatteet eivät siis voi tarttua rummmun sisäpintaan. Harvinaistahan tuo nyt varmaan muutenkin olisi, mutta joskus meille aiempien koneiden (Candy, Rosenlew) kanssa kävi niin.

 15. Mulla jo kolmas LG:n kone menossa vuosien varrella. Kaikki olleet täydellisiä ja todella kovassa käytössä. Olen aina myynyt ne asunnon mukana. Niitä ei tosin ole kaipaamassasi päältä täytettävässä mallissa mutta itselläni oli ensimmäinen kone 43 cm syvä edestä täytettävänä. Oli kuitenkin 5 kg kone eli paljon isompi mitä samoilla mitoilla päältä täytettävä olisi ollut. Nyt 53 cm syvä 7 kilon kone…

 16. Mäkin voisin tahtoa lisätietoja pesukoneesta (vuosi, malli, kuvakin ois kiva). Meillä olis tarvetta sivustatäytettävälle 60-senttiselle, kuivausrummun kaveriksi!

 17. Miele on tosiaan kestävä pesukone. Meillä on lapsiperheen kovassa käytössä ollut Miele (sivusta täytettävä) jo kuusi vuotta eikä ole ollut mitään vikaa. Kerran luukun iso kumitiiviste meni paikoiltaan, kun kylpytakin vyö oli kieppunut ongelmallisesti pesuohjelmassa ja vääntänyt kumin paikoiltaan. Mieheni soitti Miele-huoltoon ja siellä neuvottiin vaihe vaiheelta miten sen saa takaisin ja ylimääräiset vedet koneen sisältä pois. Hyvin sujui.

 18. Suosittelen lämpimästi LG:n Slim Direct Driveä, edestä täytettävä, 44cm syvä ja 59cm leveä. Pyykkiä mahtuu mukavat 6kg.Omat erikoispesuohjelmat mm. villalle, käsinpesulle, vauvanvaatteille, tahroille. Sopii myös allergikoille.

Leave a Reply