Päivä murmelina.

  

Tämä päivä oli kuin uusinta vuoden takaisesta. Vihdoin pääsimme siivoamaan ja purkamaan tavaroita paikoilleen. Koti on varttia vaille valmis. 7 kuukauden odotus on palkittu ja ilon itkuunhan sitä purskahti.
Finally we got back to home. This day was like the replay from one year ago when we moved to this home. At last we got to clean up and unload things in place. The home is nearly readet. 7 months of waiting has been rewarded!
  

39 thoughts on “Päivä murmelina.

  1. Hienolta näyttää. Ja pakko sanoa kun katsoo tuota eka kuvan viimeisen päälle järjestettyä hyllyä: nauti tuosta ajasta kun lapsi ei vielä yllä sotkemaan 🙂

  2. i am spending my holidays in stockholm and I can´t stop seeing the shelves of the first picture everywhere, I really love it and would like to have one at my new house!!!by the way, lovely home ^^

  3. Onnea! Ihana tuo eka asetelmakuva!Kysyisin Varpun synttärikuviin liittyen:mistä olit löytänyt yksivärisiä ilmapalloja? Ostin joskus Tukholmasta pojan synttäreille, sieltä jostain juhlakaupasta. Siellä sai valita useista kymmenistä väreistä irtomyynnistä. Hiljattain etsin pojan synttäreille taas yksivärisiä, eikä niitä löytynyt! Onko sinulla tai jollain lukijalla tietoa mistä niitä saisi?Elli

  4. Mikä olikaan ensimmäinen saamanne remontin kestoarvio? Paljollako ylittyi? LÖytyikö piikkausputua kaappien sisältä? Riittikö tavallinen imuri? Siivosiko urakoitsija mitään? KÄvittekö usein tsekkaamassa remontin sujumista ja asunnon muuta kuntoa? Nimim. putkiremppaa odotellessa…

  5. Elli, tulen tänne lukijana "neuvomaan" että googleta ilmapallokeskus,niin pitäsi löytyi ja heillä on myös verkkokauppa.t.Annukka

Leave a Reply