Kesävermeet

Kukkuu. Terveenä taas ja arki rullaa miten rullaa. Varpulla oli ensiksi korvatulehdus, joka vaihtui lennossa tajuttoman pitkäksi virustaudiksi ja superkorkeassa kuumeessa kiikuttiin toista viikkoa. Nyt kaikki ookoo ja kohta päästää kesälomalle lepäämään. Toinen hyvä juttu oli eilinen pistäytyminen omassa kodissa. Meidän kylpyhuoneeseen oli jo rakentunut kiinteä suihkuseinä ja peiliseinän uloke ja seinähanojen boksitkin oli jo koteloituna. 2,5 kk:n putkiremontti näyttäisi kuitenkin valmistuvan…ööö 8 kuukaudessa. Elokuussa ehkä jo vaihdetaan tämä reilut 20 neliötä ikiomaan kotiin. 

Näissä arkikiireissä meinaa ittensä aina unohtaa, joten nyt innoissani oon vähän törsännytkin. Sai vihdoin raahauduttua optikolle ja tilattua uudet kakkulat. Pyöreät Oscar Magnusonit ovat vallan hyvät! Sitten ostin repun, tilasivat Cali Helsingissä mun lempivärisen. Sandqvistkin tulee Ruotsista. Mä niin tykkään teistä ruotsalaiset. 
Näillä vermeillä kohti kesää, heihei murut!

6 thoughts on “Kesävermeet

Leave a Reply