Pihakirppis II

Moimoi taas pitkästä aikaa. Varpusilla on hiljaista, kun pikkuvarpu on todella kipeenä ja muutenkin arki aika rassaavaa. Korkeaa kuumetta jatkuu eikä laskua näy. Rampataan lääkärissä vähän väliä ja toivotaan, että olisi nyt vain joku tiukka virus. Mutta jotta kaikki ei menisi mönkään, niin mainostan huomista pihakirppistä.

Käykää huomenna sunnuntaina Sörnäisissä Pääskylänkatu 9 c sisäpihalla pihakirppiksellä. Se on nyt jo toisen kerran, jos muistatte viime vuotisen...Kirppis on auki 10-15:00 ja hiekkalaatikko kaikkien käytössä, joten äiditkin saa ihan rauhassa hengailla. Siellä piti olle meidänkin myymässä, mutta ei nyt ikävä kyllä onnistu. Mutta Varpun vaatteita siellä on ainakin, jos on pikkuisia ostajia… Talo on tuossa Suvilahden naapurissa, joten matkalla Helsinki-päivän konserttiin osuu ihan matkan varrelle. 

7 thoughts on “Pihakirppis II

  1. Tsemppiä kovasti sinne sairastuvalle!Pihakirppikset on ihana juttu, ja kovasti tekis mieli tuonnekin, mutta tällä kertaa ei taida auton nokka kääntyä niin kauas!

  2. Paranemisia pian! Onko nyt jotain virusta liikkeellä? Meillä 4-v. ja alle 1-vuotias vielä kotihoidossa, en tiiä tarkemmin päivähoitomeiningeistä nykyään… Pidin itekin pihakirppistä, mutta yllättävän vähän ihmiset haluaa maksaa mistään (vaikka ihan uusi vaate), joten tyrehtyi aika vähään myyntiin (saatiin reilu kakskymppiä =( Ihaninta tietysti on vain hypistellä ja ihmetellä kirppiksellä…No loput lähtee lahjoituksena Fidalle, koska en halua kattoa enää ylimääräisiä laatikoita nurkissa.NOPPA

  3. Maailma on todellakin pieni! Blogiasi selaillessa tajusin, että oltiin samalla pihakirppiksellä ja juteltiin mutta en yhdistänyt sinua vielä tämän yhden lempiblogini kirjoittajaksikin :)Toivottavasti teillä ollaan jo paranemaan päin!

Leave a Reply