V kohta kaks.

15 thoughts on “V kohta kaks.

  1. Voi mitkä kiharat on Varpulle kasvanu!Vasta oli kuvissasi vauva joka harjoitteli soseiden syöntiä ja pinsettiotetta,nopeasti menee aika.Tuota mekkoa hinguin meillekin,josko aleista se vielä löytysi.

  2. Aika ihana kuva. Ja tuo mekko! Pidän sitä ostoslistalla, mutten ole tullut ostaneeksi kun mekot on niin hankalia lapsella joka ei osaa vielä kävellä. Onnea kaksivuotiaalle! Meillä juhlittiin juuri pitkään ja hartaasti, ilmapallot on vielä ripustettuina kattoon.

  3. Satu juuu! Paitsi että me tehtiin itse toi 2 sinne tarralla…ja otettiin pois lähtiessä =) Mutta jos meette, niin tehdään uusi, heh.

  4. Maailman kivoin idea! Täytynee lainata joskus, jos muistaa. Hassuinta. Oon käynyt täällä blogissa monen monta kertaa ihailemassa kaikkea, kunnes artekin sivujen kautta mutkitellen osui sun nimi silmiin ja sitä kautta takaisin tänne. Siinä ei sinänsä hassua, mutta kun mehän tunnetaan toisemme (jotenkin kutenkin). Terveisiä Ruotsista, toivottavasti siellä voidaan hyvin!

  5. Ha haa, Aija, sinähän se siellä. Hassu sattuma. Kaikki hyvin täällä, niiko suhteellisesti. Remppa menee miten menee, asutaan kopissa 6 kuukautta liian pitkään ja rahat on kohta loppu tohon katastroofiin. Muuten elämä rullaa. Sielläkin taitaa hyvin mennä? Jussi on just tekemässä AT:n videota, joten ei sekään oo ihan kokonaan ukkoutunut 😉 Terkkuja Ruotsiin, teillä onnekkailla on Berså-astiat.

  6. Sitä ollaan bersåja astioille? Kainalopier. Eikö niitä muka saa sieltä? Ne on kyl kivoja. Katso tuolta traderasta (tradera.com), siel niitä on rutkasti! Monet toimittaa Suomeenkin tai jos löydät jotain kohtsillään umpeutuvaa huutokauppaa niin voin tuua tullessain 19. pvä. Itseasiassa on pitänyt laittaa sähköpostia teille jo hyvän aikaa, josko huomenna maalaustalkoiden jälkeen muistaisi. 🙂

Leave a Reply