Seurasaari

12 thoughts on “Seurasaari

  1. oh, I have some simmilar photos from Seurasaari from my visit there (few years ago). Such a beautiful place!Have a nice week!

  2. Seurasaari on ihana paikka. Meillä vastaava retki edessä tulevana sunnuntaina. Hauskaa on, että tytöt odottaa Seurasaaren oravia ja lintuja enemmän kuin aamupäivää Lintsillä 🙂

  3. Hej!Olen hiljattain löytänyt blogisi ja haluaisinkin monien muidenkin lukijoiden tapaan kehua kauniita kuviasi ja hauskaa kotiasi! Olenkin käynyt vanhoja postauksiasi läpi ja odottelen uusia innolla! =)

  4. Sulla on ihana blogi ja ihania juttuja, joita olet tehnyt! Selailin nettiä löytääkseni inspiraatiota pikkupojan synttärikorttiin ja tällaisen ihanan löysin. :)http://www.ohdeedoh.com/ohdeedoh/how-to/mini-bunting-birthday-card-how-to-106824

Leave a Reply