Terkut Kokkolasta

Viimeisen puolivuotisen on pitänyt kiireisenä Kokkolan asuntomessut. Sisustin sinne yhden talon ja eilen sain sen valmiiksi. Tyytyväinen ja onnellinen olo! 
Matkalla lentokentälle pistäydyttiin kahdella kirpparilla. Annan Kokkolan SPR kirppikselle arvosanan 10! Kasvohenkarit 3 e/kpl, puupalapelit 2,80 e/kpl, vanha sadetakki 3 e, Keran vanha kulho 1 e (!!!), Arabian muki 1,80 e (Suurkirppis), lelu 0,60 e, huopa 3 e ja nahkasalkku 10 e. Ah.
I’ve made an interior design to one house to Kokkola’s Housing Fair this summer. It took about six months and yesterday I got it ready! So happy!
On the way to airport we stopped by few flea markets. Great finds and so cheap.

21 thoughts on “Terkut Kokkolasta

  1. Olenkin aavistellut, että paikallisilta kirppiksiltä voisi tehdä kivoja löytöjä. Pitäisi vaan löytää aikaa kirppiskiertelyyn…Pietarsaaressa on kuulemma myös hyviä kirppiksiä.

  2. Talon näkemistä odotan kyllä mielenkiinnolla! Viime kesäinen meidän kokkolan kirpparikierros oli aika pettymys. Käytiin kierrätyskeskuksessa ja kolmella muulla ja paras niistä oli Agatha antikvariaatti (kirppari&divari).

  3. Voi kateus tuota salkkua!Asuntomessut tänä vuonna alkoivat välittömästi kuulostaa houkuttelevammalta, viime vuosi oli vähän pettymys.

  4. No justiisa – melkoset apajat! Muistan tuon SPR:n kirppiksen, kävin siellä itse joskus vuosia sitten työreissulla myöskin ja tein mielettömiä löytöjä pikkurahalla. Kannattaakohan siellä messujen aikaan edes käydä, kun ootte kuitenkin ostaneet sen tyhjäksi!

  5. Hei ja kiitos kivasta blogista!Itseäni on alkanut sisustusala ja erityisesti sisustustoimittajan työ kiinnostaa ja haluaisinkin kysyä sinulta vähän koulutuksestasi. Minkä tason sisustussuunnittelijakoulutuksen olen käynyt ja onko taustalla myös toimittajan työhön liittyviä opintoja? :)Täytyy varmaan käydä kesällä tsekkaamassa sisustamasi talo, kun kerrankin ovat asuntomessut suht lähellä.

  6. Hei, onko sinulla enempää tietoa tuosta Arabian mukista? Aikas ihanuus 🙂 Topakoita löytöjä muutenkin, varsinkin tuo nahkasalkku.Onnekasta, aurinkoista kesän alkua!

  7. Maire: SPR kirppis ei ole vuosia sitten vielä ollutkaan Kokkolassa. Juuri avannut ovensa. Kokkolassa on kyllä paljon hyviä kirppareita. Kannattaa ihmeessä käydä…

Leave a Reply