Miljoona rikki

Odotin, että oisin saanut napattua kiinni ja palkittua miljoonannen laskurin pyöräyttäjän, mutta ohi meni jossain mutkassa. Kiitos kuitenkin kaikille ihanille blogin seuraajille, jotka ovat jaksaneet pysyä kelkassa hiljaiselosta huolimatta. Näin se vain on, ettei kaikkea ehdi, vaikka kuinka haluaisi. Täällä kuitenkin sinnitellään ja nyt tuon rajan rikkoutumisen kunniaksi pieni kilpailu!
Langanjämät ovat täällä Varpusilla päätyneet kieputuskauhoiksi. Tuossa noita illan ilona tulee, joten arvon lankalauantaina yhden kauhan voittajan. Ei tuolla soppaa lapota, mutta koristeeksi passaa. Kirjoita kommenttikenttään lempivärisi ja ihan vain uteliaisuutena lempiruoka.

The million visitors have been here and it sure is reason for a lottery. Thank you everyone for visiting here! I’m sorry that nowadays I’m too busy to write, but thank you that you’ve been here anyway…in my very slow blog life.  
Here’s the lottery: Tell me your favourite color and favourite food (just cause I’m curious) and you can win one of my wool spinning ladle.

59 thoughts on “Miljoona rikki

 1. Heippa, onpa kiva arvonta! Lempivärini on musta-valko-keltainen, jos niin mieletön tuuri sattuisi kohdalleni. Lempiruokani on kasvislasagne.

 2. Love your ladles!My favorite color changes with what I want to use it for, but I often like greens and lately especially mint green.I just had my favorite food for dinner spinach (green ofcourse ;-)) with potato's.

 3. Lempivärejä on niin monta, mutta vihreä, oranssi ja keltainen on kyllä huippuja. Mustasta tykkään kanssa. Lempiruoka puolestaan on pasta, jollakin simppelillä kastikkeella, vaikka sellaisella missä on tomaattia, sipulia ja punaisia linssejä.

 4. Voi kun ihania. Minun lempivärini on mustan ja valkoisen lisäksi tällä hetkellä ainakin keltainen. 🙂 Lempiruoka voisi olla vaikka thaicurry!

 5. Hi, my favorite color is black but I also like grey and blue, and my favorite food is carne asada french fries from San Diego, CA. Have a nice day : ) .

 6. Musta sekä valkoinen.Sen kun laitoin aikoinaan hakusanaksi googleen,niin löysin blogisi ja kohta 1,4 kk jo mukana menty.Olen sanonut tämän aikaisemminkin ,mutta sait minulle kodinsisustuskärpäsen joka oli minulla yli kymmenen vuotta hukassa.Ja lempiruokani on hollantilainen kalavuoka.

 7. Tällä hetkellä lempiväri on sinapinkeltainen tai turkoosi, (seuraavaksi ehkä aniliininpunainen) ruoka kaurapuuro marjoilla!

 8. These are the loveliest ladles!My favourite colour is blue, sometimes red, and often yellow.And the bestest food in the whole world right now is ICHIGO DAIFUKU! Japanese sweets with whole strawberries in their middles. yum!

 9. those are lovely.favourite colour for now is green. nice leafy green, perfect for spring.favourite food, macaroni cheese with plenty of added veggies 🙂

 10. Lempivärini on ehdottomasti valkoinen ja -ruokani eräs thaimaalainen ruokalaji, jota poikaystäväni usein valmistaa. Ruoka kulkee kotoisasti nimellä "thaikkusafka" ja on hieman tom kha kain tyyppistä.-U

 11. Lempivärini on tällä hetkellä keltainen.Ikuinen lempiruoka on pestopasta, joka on parhaillaan seuraavana päivänä kylmänä :)-Emmi

Leave a Reply