Kevätasusteet

kevätasu
Tein äskettäin yhtä työjuttua, josta minulle jäi pieniä trikoopalasia. Letitin niistä V:lle uuden keväthuivin, passaa tuon salkun ja pallon kera, jonka virkkasi mummi. Noi trikoot on eurokankaan metritavaraa ja osa löytyi kilotavaralaarista. Jälkimmäisessä on naurettavan alhaiset hinnat ja just sopivia jämäpaloja tällasiin pikkuhuviloihin. Niin ja se työjuttu ilmestyy kohta.
Few tricot pieces was left from my last work project. I made a scarf to V. Looks nice with new briefcase and grandmother’s made knitten ball. Tricot is from Eurokangas. Ridiculous cheap pieces can be found from those large fabric boxes and prices are /kg.

3 thoughts on “Kevätasusteet

  1. Hauska väri salkussa.p.s. keväthuivi ja kevätasusteet ovat yhdyssanoja ja kirjoitetaan siis yhteen

Leave a Reply