Miljoona rikki

Odotin, että oisin saanut napattua kiinni ja palkittua miljoonannen laskurin pyöräyttäjän, mutta ohi meni jossain mutkassa. Kiitos kuitenkin kaikille ihanille blogin seuraajille, jotka ovat jaksaneet pysyä kelkassa hiljaiselosta huolimatta. Näin se vain on, ettei kaikkea ehdi, vaikka kuinka haluaisi. Täällä kuitenkin sinnitellään ja nyt tuon rajan rikkoutumisen kunniaksi pieni kilpailu!
Langanjämät ovat täällä Varpusilla päätyneet kieputuskauhoiksi. Tuossa noita illan ilona tulee, joten arvon lankalauantaina yhden kauhan voittajan. Ei tuolla soppaa lapota, mutta koristeeksi passaa. Kirjoita kommenttikenttään lempivärisi ja ihan vain uteliaisuutena lempiruoka.

The million visitors have been here and it sure is reason for a lottery. Thank you everyone for visiting here! I’m sorry that nowadays I’m too busy to write, but thank you that you’ve been here anyway…in my very slow blog life.  
Here’s the lottery: Tell me your favourite color and favourite food (just cause I’m curious) and you can win one of my wool spinning ladle.

59 thoughts on “Miljoona rikki

  1. Lempiväri vaihtelee vuodenajan mukaan, mutta kestosuosikkina violetti.Lempiruokana lohi ja perunamuusi <3-Kiira

Leave a Reply