Hei me muutetaan

Ja joskus tarvitsee tehdä kahteen kertaan. Mun väriterapiairrottelu ei oikein miellyttänyt, joten palattiin graafiseen ja hillittyyn värimaailmaan. Ja ettei pääsisi kotiutumaan, niin taas mennään. Ensiksi Tukholmaan ja sitten uuteen kotiin. Nyt alkaa rytisemään meillä.
Sometimes you need to do it twice. My first painting project wasn’t so good, so i painted again with black, white and peach. I like it more. (doll’s head is quite a small, hah haa)
And now we move again – water pipe renovate starts now! (First I stop by at Stockholm furniture fair. See you there.)

21 thoughts on “Hei me muutetaan

  1. Vau, mikä terapiaukkeli! Ja tsempit muuttoon! Minkälaiseen kotiin muutatte, jos saa udella. Onnea paljon rytinöihin! Mekin suhteellisen aktiivisesti kytätään uutta kotia. Haaveissa vanha talo, ehkäpä kerrostalo. Mieluiten erittäin vanha. Tunnelmallinen koti, lautalattiat… Kiitos kauniista postauksista! Blogi on yksi ehdottomista lemppareistani!!!!

  2. Zau! Löysitte varmaan kivan luukun, oliko kyseessä remppamuutto vai lopullinen moving away? Viihtyisää oleilua uuteen kotiin anyway! Luminietoksia, kuumaa kaakaota, kipristeleviä varpaita pulkkamäen jälkeen ja auringonsäteitä ikkunoihin…Noona

Leave a Reply