Putkipakolaiset

Nyt on kamat paketissa ja viikonloppuna muutto väliaikaiskoteihin. Olemme evakossa siis 4 kuukautta kahdessa eri kodissa, joten ei siis pysyvää muuttoa suinkaan. Putkipakolaisuus palkitaan sitten loppuviimeeks uudella keittiöllä ja kylpyhuoneella. Niitä odotellessa…

Packed furnitures and moving to a temporary home for a 4 months.

7 thoughts on “Putkipakolaiset

  1. Tsemppiä remonttiin! Moisen läpikäyneenä vinkkaisin, että muistakaa käydä vahdissa työmaalla! Lisäksi kannattaa peittää suojatutkin kamat vanhoilla lakanoilla tms kankailla – painava pöly jää kankaaseen kiinni, helpompaa siivousvaiheessa 🙂 Ja pölyä on sitten _ihan_joka_paikassa, joka kaapissa ja laatikossa, mihin ikinä ilmavirta pääsee 🙂

  2. Tsemppiä evakkoon! Meillä on kahden viikon päästä tiedossa muutto hotelliin kun myytiin koti ja uuden kodin osto venähtänyt.. hui hui mutta pitää yrittää ottaa elämyksen kannalta = )Lopussa kiitos seisonee.

Leave a Reply