Taideterapiaa

Kaivoin pitkästä aikaa akryylit esiin. Olen niin innoissani, että pitää laittaa ihan välivaiheita kuviin. Tästä tulee sätkynukke, muistatte varmasti ne pahviset. Minä teen puusta – kyllä kestää rajumpaakin leikkiä. 
I haven’t paint lately. Tonight I took out the acryl colors – it sure was fun. This will be the “paper puppet / stooge”, but made of wood. Soon you will see!

12 thoughts on “Taideterapiaa

  1. Vitsit, mä tykkään tästä sun blogista! Oli pakko päästä sanomaan 😀 Samaa mieltä Saanan kanssa, että hauskalta näyttää. Vois itekin kokeilla tehdä moisia sätkyttelijöitä…hmmm

  2. loving it..itsellä ollut lapsena parikin tällaista..joku niistä taisi olla aikoinaan veljen tekemä…:) lopputulosta odotellessaTerhi

  3. Näyttääpä tosi ihanalta! ja tuo sinun innostuskin välittyy kuvien ja sanojen kautta. Ehkä pientä askartelua voisi taas harrastaa täälläkin!

  4. The Refrigerator Safety Act (available in PDF and Text), was enacted in 1956. The Act's regulations which became effective October 30, 1958 require a mechanism (usually a magnetic latch) which enables the door to be opened from the inside in the event of accidental entrapment. This type of latch, therefore, makes the hazardous refrigerators manufactured before that date easy to identify. The serious entrapment hazard occurs when children, during play, climb inside the old abandoned or carelessly stored refrigerators to hide. Many of these refrigerators are still in use, and when they are carelessly discarded or stored where they are accessible to children, they become a danger.

Leave a Reply