Isin päivä

Voi V ihanuus mitä olikaan tehnyt päiväkodissa isille lahjaksi. Käsillä painettu kangaskassi! Liikuttavaa, niin suloista. Tarjoiltiin isille aamiainen sänkyyn ja sen päälle vielä jatkounien mahdollisuus. Äiti oli hankkinut vielä Mielensäpahoittaja-kirjan, joka uppoaa kuin häkä. Isin pitkien aamu-unien aikana me Varpun kanssa korjattiin viime viikojen kirjatuhoja. Nyt lukeminen on ollut sen verran reipasta, että sivut ovat repeilleet. Teippasimme kuntoon ja taas kelpaa. Vastaan tuli kuva tytöstä, joka näyttää ihan Vlta. Teippailujen jälkeen kasattiin vielä norsuäiti, norsuvauva ja savannipuut koristamaan ikkunalautaa.

Dad’s day. V’s cute gift was a hand painted bag to daddy. 
We also repaired few books with tape and made new cardboard animals to window board. One book’s girl look like V.

3 thoughts on “Isin päivä

  1. Ihana lahja! Täällä isäinpäivä on keväällä, joten J on toivottavasti silloin jo saanut hoitopaikan ja pääsee askartelemaan jotain kivaa. Noista koottavista eläimistä tuli muuten mieleen, että Mujin jouluvalikoimassa on tänä vuonna aika hienoja! Ostin jo pari viikkoa sitten muutaman koristeeksi 🙂

Leave a Reply