Palapeli

Piipahdettiin tänään Tennarin museokaupassa ja kassokaapas mikä ihanuus tuli matkaan. Nyt voidaan tehdä Vn kanssa yhdessä palapelejä. Vlle ne nupilliset puumuodot on jo lasten leikkiä, niin pistetäänpä sitten pikkaisen haasteellisempi. Maksoi minusta liikaa, mutta jotenkin oli pakko.

Today we stopped by at one museum shop. I bought this lovely puzzle for me and V. She have so many wooden figure+knobs puzzles and those are so piece of cake for her.  Let see what happends tommorrow morning with this!

9 thoughts on “Palapeli

  1. Hienoa Suki että olet alkanut esiintymään myös omalla nimelläsi,hatunnoston paikka.Itse en lue juurikaan mitään sisustuslehtiä,nimesi ei ole ollut minulle mitenkään tuttu.Nyt luen niitä ihan erilailla.

  2. @Kickcan and Conkers…thanks for the link! I think I'll make a couple of children very happy for Christmas! :DEven if, in general, I think it would make happier some adult too ;)Doei!

Leave a Reply