Vieraita

Jonkin aikaa sitten meille tuli postia ulkomailta ja sen seurauksena saamme kotiimme sellaisen vieraan, että äiti Varpuselta menee yöunet salettiin ihan kohta. Vielä en voi enempää intoani jakaa, mutta nimi Petra Bindel on varmasti monelle tuttu. Voitte vain arvata. Jännittää.

Some time ago I got mail from abroad. It leads that we will get a honour guest to our home on Saturday. I sure will lost my night sleep. I can’t tell you much more yet, but if I say name Petra Bindel, you can imagine something. I am excited. 

12 thoughts on “Vieraita

  1. Eikä?? Siis voin vain arvailla, mutta Petra Bindel on aivan huippu kuvaaja. Juuri hetki sitten huokailin yhden hänen kuvaamansa kodin perään… Jännityksellä jään odottamaan lisäpaljastuksia 🙂

  2. Uuu! Mahtavuutta! 🙂 Ainiin, ja meidän shoppi on nyt auki. Vielä paljon uutta tulossa kuhan tässä pojan perässä juoksemiselta ehtii 😉

Leave a Reply