Putkilampusta muumeihin

Haluaisin meidän uuteen kylpyhuoneeseen tällaiset valaisimet peilin yläpuolelle, mustina tai valkoisina for sure. Kirjoitin House Doctorille tiedustellakseni sopivuutta, mutta pirskatti – ne eivät olekaan roiskeveden pitäviä vaikka uusin Elle interiör olikin ne nostanut kylppärijuttuunsa. No tietty hengeltään sopii teemaan. Harminpaikka.

Menovinkki. Päivälehden museon Suuri seikkailu, Muumit 65 v. -näyttely on kokonaisena huomenna viimeistä päivää. Oli aivan mieletön suksee Vlle.  Ja Kaupungin teatterin lavastamon tekemät seinämaalaukset ja rakennelmat hurmasi äidin ja isinkin. Vanhat graafiset muumipiirrokset ovat omaa luokkaansa eikä niitä pitäisi sekottaa tähän uuteen muumibuumiin, jota tulee muuten korvista. Käykää ehdottomasti näkemässä jättisuurina Kuka lohduttaisi Nyytiä -kirjasta tutut kuvat.

I like a lot of these House Doctor’s pipe-lamps. I like to have those in my new bathroom, but I wrote to the company and asked about water splah resistant (or how you say it in English?). You can’t use these in the wet space even though Elle interior introduced lamps in their bathroom extra. Damn. I understand – Pipe-theme is good in the article, but not useful in a real life.


One more day Moomin-exhibition left. Go and enjoy very talent graphics of old Moomin-boooks.

9 thoughts on “Putkilampusta muumeihin

  1. I know. Love those lamps, but my boyfriend don´t.Hope it´s ok I´ve borrowed a picture from your blog and linked to you?I just love thos lights over your table.Have a nice week end.Rina

  2. Määki tykkään enämpi vanhoista muumeista, ne on tyylikkäitä.Nuo valaisimet ois kyllä varmasti ollut törkeen hienot. Harmi ettei oo roiskeen kestäviä :/

  3. Siis voi ei… Tällä kertaa vielä käy niin ettei ihan oikeasti ehdi. Mä olen ajatellut että on runsaasti aikaa käydä siellä Päivälehden museossa ja näin se sitten aika vierähtikin. Snif.

  4. Voi Suki, suuri kiitos menovinkistä! Tämä on mennyt meiltä ihan ohi, mutta huomenna täytyy korjata tilanne ja mennä katsomaan muumeja Tähtitytön kanssa. Kiitos 🙂

  5. Tuittu, ainakin Peroba myy House Doctoria, niin jos ei ole vielä, niin luulisi että ne ainakin tilaa varmasti.Juu menkää ihmeessä ihastelemaan muumeja, jos vaan pääsette. Kaikki on just niistä vanhoista ihanista kuvista. Niin hienot väriyhdistelmät. ah.

Leave a Reply