Mainio henkari

Piipahdettiin aamulla Kaapelilla Factory superstars -tapahtumassa. Mukaan tarttui mainio uusi henkari. Esikuvahan on vanha tuttu 60-70 -lukulainen, mutta uusinnan hieno oivallus on tehdä se vanerista. Piirrostyylissä on sitä ihastuttavaa vanhaa henkeä. Samalta ständiltä ostin sulkapinnit Vlle ja itselle. Tekijänä näille on Paula Kasurinen, joka avaa pian nettikaupan. Sitä ennen varmasti saa omansa, jos vaan meilailee tekijälle.

Look what a nice hanger I bought from Factory Supertars -exhibition!

9 thoughts on “Mainio henkari

  1. Hieno hengari! Naiseus kunniaan! Sinun näköisesi ;)Naisesta puheenollen,oliko se sinun blogissasi joskus aikoinaan kipsipatsas,naisfiguuri? Ihan nyt tökkää,missä sen näin,sinulla muistaakseni.Plarasin jo bloggauksiasi,en löytänyt. Mistä niitä löytää? Ihan joku simppeli malli kiinnostaisi, anybody knows? Kiitos blogistasi!

  2. Hei! Oon pitkään pohtinu, et mikä mahtaa olla tollasen hyllyn nimi, jossa on astioita. Oon nähny niitä isompinakin kirjahyllynä, ja selannu ties kuinka monta tuntia nettiä läpi löytääkseni tiedon. Osaisitko valaista?P.S.Pinnit on huippu hienot.

Leave a Reply