Mikko, mikä mies!

6 thoughts on “Mikko, mikä mies!

  1. Hei! Lainasin kuvan blogistasi tänään kun halusin tehdä jutun omassa blogissani HEM Varpusen blogista, toivottavasti se on ok, jos ei niin lähetä viestiä otan totta kai kuvan heti pois:)Hugs, annaleena

  2. Kiintoisaa. Oletko huomannut H&M:n uudet ''kynsilakka''joulupyyhkeet ja oravatyynyliinan, ihanat.Voisit tehdä meille bloggereille tänne tarjolle joulumalliston ostettavaksi pakettiin itselle tai tiedostaville miehille!T:Sofi

  3. Ai niin , mekin taiteiltiin sosetaidetta ja lopputulos oli todella mielenkiintoinen. Menisi musteläiskätestistä, sen verran erilaisia tulkintoja kuvista tuli. Osa aika pelottaviakin. Mietinjo itsekin ovatko nämä lastenhuone kamaa, mutta lapsukaisen taidetta yhtäkaikki…Kuvia blogissani Tikrun vuosiT:Sofia

Leave a Reply