V:n huonetta

Sain järkättyä vähän Vn huonetta, se kun tuppaa nykyään olemaan aika kaaos. Otettiin esiin vaihteluksi nuo aakkosmagneetit. On muuten vaikeaa kirjottaa, jos ei ole kuin yksi kutakin kirjainta, muutamaa ehkä kaksi. Pisarasäkkityynyt pääsivät lattialle peuhuamista varten. Vn sängystä uupuu päiväpeite, mutta tartteeko sitä oikeesti vielä tuon ikäiselle, joka ei hirveesti sängyssä hillu? Mitä sanotte konkariäidit? Mä viikkasin ja taivutin tuon H&M:n pussilakanan nyt. Siistin näköinen, mutta ei mikään hirmu kätevä.

Some organizing in V’s room. Drop pillows are on the floor for crazy romping, that’s cool right now thinks Varpu. I also made a bed with H&M’s duvet cover. Looks tidy, but not very useful.

9 thoughts on “V:n huonetta

  1. Pakko kommaa kun osui tuo päiväpeitto kyssä omaankin nilkkaan. Mietin ihan samaa tuossa pari päivää sitten ja taittelin kokeeksi herran pinnikseen H&M:n mustan neuletorkkupeiton päiväpeiton virkaa hoitamaan. Eikai se pakollinen ole, mutta ite aattelin et ehkä lakanat ois vähemmän pölyisiä jos ovat päivät piilossa peiton alla 🙂

  2. Mun mielestä ei tarvii tuon ikäiselle päiväpeittoa, kokemukseni mukaan se hidastaa kummasti aamuja, päiväunille menemistä, yöunille menemistä :). Kaunis pussilakana peiton päällä ajaa takuuvarmasti asian 🙂

  3. Päiväpeitot on kivoja, mutta ei meillä ainakaan kauhean toimivia. Monesti ne myllätään tai sitten kukaan ei jaksa/ehdi/muista pedata. Olen haaveillut Avaroomin vetoketjullisista. Ne olis ipanoillekin helpot käyttää.

  4. Päiväpeitto on hyvä, jos itse haluaa ja viitsii sen taiteilla paikalleen joka aamu seuraavat 18 vuotta. Koska jälkeläisiä tällä "konkarilla" on kolme, ja omakin peti jää usein petaamatta, niin päiväpeittoja ei lapsilla(kaan) ole. Kiva pussilakana riittää, jos sen jaksaa oikaista. Yleensä ei oikaista, paitsi jos tulee vieraita 🙂

  5. I really like your blog, though i can't understand your language (i'm from Sweden). I wonder were the birds on the left in the middle photo are from. They are very beutiful I think.

  6. I just found your blog today and LOVE it!!!I adore the expression you used in this post…'crazy romping'. It's wonderful!I have four daughters, myself, so I know how much fun it is when they're little. Enjoy!!!Hugs–

Leave a Reply