Vielä kerran pojat!

Yleisön pyynnöstä ja uusintana jo traditioksi muodostunut keittiöntarratuunaus ennen räjäytystä. Piristettiin vielä kerran toi väliaikainen kyökki tutuilla tarroilla. Äiti hieman irrotteli ja teki muutaman oven erilailla, mutta muuten sellaista edellisen kodin nostalgiaa ilmassa. Katellaan noita uuteen vuoteen saakka ja sitten alkaa leka heilumaan. Niin ja toi 5 juliste on sieltä And I love you she said -julistekaupasta.

By readers demand and as a rerun: kitchen tuning with black tape. I made few doors different as before, but otherwise brings some memories of previous home. These will be here until the new year, then the hammer begins to swing! 5 is from And I love you she said -webshop.

10 thoughts on “Vielä kerran pojat!

  1. Very nice! What did you use on your cupboards in your kitchen: ready-to-use stickers? Or did you cut out shapes of your choice yourself? Would love to know what material you're using and would recommend. Thanks much!

Leave a Reply