Pyyhepäivä

Saatiin Kaunisteelta ihastuttava uusi kisulipyyhe, eikös ole söötti? Klassinen kalenteripyyhke kuin mummolassa ikään. Voi kun ois ollut jo vuonna 2009, niin oisin tietenkin hankkinut Vlle synttärivuoden mukaan, mutta ei ollut vielä ei. Te joille vuosi tärppää, niin töpinäksi. Pistettiin sitten tallitytön kanssa muutenkin pyyhkeet ojennukseen. Meidän hevoshulluus on edennyt kakkosvaiheeseen. Keinuhevoselle tarjoillaan kumpparit jalassa Brion palikoita muovilautaselta. Iha haa.
PS. Leikattiin lauantaina Lappeenrannassa Vlle otsatukka. Tuli nätti.

We got a beautiful cat kitchen towel from Kauniste, isn’t it nice? The classic calender towel like in my grand mother’s place. I wish there would be year’s 2009 towels, so I could buy one for V, but not this time. You lucky who will give a birth on 2011, buy the towel as a present! 
We organized towels with a horse lover girl. After it she went (rubber boots on her legs) to feed rocking horse with Brio’s wooden blocks. Iha haa!
PS.  Saturday at Lappeenranta we cut a forelock to V. Cute.

13 thoughts on “Pyyhepäivä

  1. Ihana (sekä Varpu, että kissat)! Onkohan tuo kalenteripyyhe jo yleisesti myynnissä? Sisko tekee täällä ensi viikolla vuorokauden mittaisen lenkoneenvaihdon ja kesällä se toi mukanaan mm. noita "Keittiössä"-pyyhkeitä. Voisin laittaa taas yhden jutun lisää toivomuslistalle 🙂

  2. Iiihania pyyhkeitä! Ja ihana Varpu, hänellä näyttää olevan jo ison tytön hiukset, tai miten musta tuntuu, että ovat kasvaneet ja paksuuntuneet sitten "viime näkemän." 🙂

  3. Kaunisteen pyyhkeet on ihania. Mistä löysit tuon kalenterikissan? Design forumissa ja Maatilatorilla sitä ei vielä muutama päivä sitten ollut..

  4. Saara juu, ainakin Pinosta löytää heti mukaan! Ilman muuta tuollainen tuliainen!Daily Imaginarium, juu on kyllä. Taitavia tyttöjä ja poikia.Tiina, juu tukka on tuuhentunut aika lailla. Äiti Varpunen on kateellinen painiskellessaan juurikasvun ja oman luirun kanssa =)

  5. moi! anteeksi jos olet asiaan vastannut jo jollekin jossain postauksessa aiemmin, mutta kysyisin sellaista, että irtoaako tuosta mustavalkoisesta matosta paljon nöyhtää tms? itsellänikin on valkoinen lattia ja olen harkinnut tuon maton ostoa jo hetken.:)-sara

  6. Hei,jäin lueskelemaan kaunista blogiasi. Jäin miettimään tuota mustavalkoista mattoa. Onko se Ikean? Olen himoinnut sitä, mutta epäröin sopiisko sen luonnonvaloiken taas muuhun puhtaanvalkoiseen. Ainakin sinun kuvissa tuo näyttää kuitenkin tosi hyvältä.

Leave a Reply