Tauluasioita

Kehystin Sanna Annukan lahjapaperista ison taulun, jonka isi Varpunen sijoitti rennosti seinää vasten yöpöydän taakse. Näyttää hyvältä siellä. Sain tänään toisenkin taulun, josta puhkun intoa ja näytän livenä teille heti, kun sen saan kotia asti. Weekdaycarnival toi uunituoreen vedoksen tänään töihin ja voi että ne hänen julisteet ovat hienoja. Tilatkaa hyvät ihmiset ennen kuin loppuu. Minulle tuli Yhdeksän, näätte sen täällä ihan pian!

I put Sanna Annukka’s new wrapping paper to frames. Cheap and easy art poster. Dad Varpunen put it behind the magazine table, looks nice I think. Today I got another poster. Weekdaycarnival has designed few posters – very lovely and stylish I think. I got one as a present, straight from the printing house. It was Yhdeksän. I will show it to you soon. Order yours before them run out…

13 thoughts on “Tauluasioita

  1. sanna annukka on ihana, mutta meikäläinen on aivan sekaisin weekdaycarnivalin yhdeksiköstä. joskus sitä vain pakahtuu ystäviensä taitavuudesta. ja sä se kuulut samaan kastiin, sukisein. 🙂

  2. Lahjapaperit paljastan vähän myöhemmin (selitys sitten samalla =)), mutta tarkkasilmäinen tunnisti jo päiväpeitteen. Juu se on Avaroomin, mutta asentelen sen vielä kunnolla sänkyyn ja kuvaan sitten teille koko ihanuuden.

Leave a Reply