Tiikeri ja tuolit

Tähän aikaan vuodesta on mahdotonta ottaa valokuvia. Ärsyttävää. Kotona on auringonlaskun jälkeen ja kun arkihäsellyksen jälkeen olisi aikaa kuvaamiseen, paras laite olisi infrapunakamera. Noh yritän kuitenkin laittaa kuvaa eilen saapuneista ihanuuksista. Yksi suunnittelupalkkio vaihtui nyt pariksi istuimeksi ruokapöydän ympärille.
Kuvasin myös vanhan korun, jonka olen askarrellut joskus aikoja sitten. Perhosen lisäksi minulla on tuollainen tiikeri. Voimaeläin, sanoisi hippi.

You just can’t get photos on this time of year. Best camera would be an infrared camera, argh. Anyway I took few ones. First of my new chairs which I got yesterday and old tiger necklace which I have made years ago. I have a butterfly and tiger – power animals, would hippie say.

12 thoughts on “Tiikeri ja tuolit

  1. Upeat tuolit! Tykkään myös tuosta tekemästäsi korusta :).HIENO! Kieltämättä pimeys haasteellista kuvaamisen kannalta,muuten itse kyllä tykkään tunnelmavaloista ja kynttilänvalosta :).Ja mulla valitettavasti vain surkuhupaisa pikkupokkari :(. t.Minna

  2. hökkeli. tilasit mun tuolit;) säkö se olit joka vei ne mun nenäni edestä…no yritän onneani vielä uudemman kerra. Onko nuoin sellaiset lasikuituiset ja mudanväriset? Sellaisia meinaan olin katsellut ja kun menin netistä tilaamaan niin ne oli jo menny:(( mutta mikäli sikäli niin hyvään kotiin ovat nuo tuolit ainakin päässeet!

  3. ..ja hieno on korukin. Taisinkin ihailla juuri tuota tikrua yhdessä lehtikuvassa kaulassasi. Näyttää melkein läpinäkyvältä..onko se? 😮

  4. Onnea uusille tuoleille! Kauniita ovat! Voi kun se Eamesien kiikkutuoli vain haluaisi vieläkin meille – sain taas lisäpontta tuosta kuvasta;)

  5. Aerosta hain ja sain vielä kotiinkuljetuksen kaupan päälle. Pientä sattumaa oli matkassa kuljetuksen suhteen ja Hanna Hanhelle kuskattiin ihanuudet ihan rappukäytävään. Niin ja avattiin paketit ja vietiin vielä kaikki pakkausmatskutkin mukana pois. Tällasta palvelun pitäisi olla muillakin. Niin!Kiitos MikaM, taasen hyvä maalaisjärkivinkki mun luovankaaoksen päähän. Ei tullut mieleenkään ja ny rupee onnistumaan! Raetta tulee enivei, mutta olkoon se talvikuvien efekti.

Leave a Reply