Kahvi ja kellottaja

Olen hulluna kauniisiin ruokapurkkeihin, harmi vaan kun meillä ei ole juurikaan sitä keittiön säilytystilaa, niin en voi hamstrata kaikkea mitä haluaisin. Kuitenkin lankesin mahtavaan kahvipakettiin, varsinkin kun kuulin kauppiaalta ettei minun siitä tarvitse espressoa tehdä, jos en siitä tykkää. Pidän tummapaahtoisesta kahvista ja sainkin sellaisen vinkin, että laittaa tuota espressoajauhatusta ihan tavallisen suodatinkahvin joukkoon, niin saa maukkaampaa ja tummemman makuista kaffetta. Kahvipro naureskeli tehneensä niin opiskeluaikoinaan pienestä budjetista johtuen, mulle sopii tää nuukailu ihan näin aikuisenakin. Hyvät plöröt tuli.
Lanternasta löytyi Omppu-ajastin. Kellotin sillä äsken kuningatarpiirakan.

I love beautiful food packs, sorry not to have enough space to get them all. I bought this espresso pack because I heard nice tip from coffee shop. You don’t have to make espresso from it if you don’t like – just put a hint of it with normal filter coffee. You will get the darker and tasty coffee.
I bought new apple timer. It’s cute.

5 thoughts on “Kahvi ja kellottaja

  1. Suosittelen Hakaniemen Hallin Parhialaa. Sieltä saa kahvit ihanissa ruskeissa paperipusseissa… Ihan hyviä ne kaikki ovat, melkein voi ostaa etiketin perusteella 😉

  2. Löysin blogisi äskettäin,linkitin sen omaani,toivottavasti ok?Upeita kuvia sinun blogissasi :)! Onpa tuo kahvipaketti pirtsakan erilainen,jotenkin hyvänmielen paketti ;).Täytyy koettaa metsästää tuota kahvia,minäkin voisin kokeilla "tuolla ohjeella" (tavallisten purujen sekaan).Värikästä syksyn jatkoa!.t.Minna 🙂

Leave a Reply