Ruokakomero

Pitkästä aikaa järkkäilypostaus. Pakko myöntää, että taaperon kanssa tuo hyllyjen oikominen ja väri-/kokojärjestykseen laitteleminen on jäänyt vähän vähemmälle. Ryhdistäydyin kuitenkin ja pistin ruoka-ainekaapin järjestykseen. Edelleen parhaiksi on todettu jauhopurkit Ikeasta, leiville ja alahyllyn kissanruoalle tuo Ikeasta jo lopettu lasiburken, muoviset laarit Mujista ja pienet maustepurkit Habitatista. Mustaan pesuvatiin menee tyhjät pullot.

It’s long time from the latest organizing post. I don’t have so much time anymore to organize things by size or color, heh hee. Anyway I made some rearrangements in our food closet. The best cans come from Ikea and the plastic boxes from Muji. The smallest glass jars are from Habitat (for spices).

17 thoughts on “Ruokakomero

  1. Kyllä järkätty kaappi aina helpottaa elämää. Itsellä olisi samainen ruokakaapin järkkäys edessä. Muuton jäljiltä kaappi on täynnä kaikkea remppatarvikkeista uimaleluihin ja tyhjistä kehyksistä vitamiinipurkkeihin. Kiitos inspiksestä, taas!

  2. Järjestyksesä oleva ruokakaappi – ja yleensä kunnon kaappi ruuille – on ihan parhautta!Täälläkin tykätään hirveästi hauskoista ruokapakkauksista (Suomessa niiden graafinen ilme on usein valitettavasti aika tylsä, ainakin nykyään). Jopa niin paljon, että olisi tehnyt mieli tuoda Britanniasta Suomeen RUOKAA. Niiden pakkausten takia. Kaikki ei oikein ymmärrä mua…

  3. Nostan nöyrästi hattua hienolle järjestykselle kaapissasi, en itse vielä ihan samaan, lähinnä työnnän kaappeihin tavaran onnelliseen sekasortoon! Jaatko saman tunteen että sormet syyhyäisivät soittaa yhteen jos toiseenkin ruokafirmaan ja antaa pari vinkkiä pakkausten suunnitteluun?! En pysty ostamaan pepsodenttia jos hyllyssä on mustavalkoinen oxygenol -hammastahna. No, aion inspiroitua kuvistasi sillä tuo komero on varmasti ilo avata. Kiitos tyylillä tehdystä blogista.

Leave a Reply