Rakkaushenkarit

Miehet. Joskus he osaavat yllättää. Voi vitsi että osaavatkin olla rakastettavia juuri näissä pienissä eleissä.

Vaunulenkillä minä: Oi onpa hienot henkarit (mustat Formverkin ikkunassa), voi kun ois valkoisia. Seuraavana maanantaina töiden jälkeen. Toin siulle tällaisia (valkoisia). Löytyi Zarrosta.

Ah. Hengarit ovat ihanat, mutta ihanampaa on mies, jos sinun tähden astuu epämukavuusalueelleen fiineihin sisustusliikkeisiin ihan vain löytääkseen rakkaalleen oikean väriset hengarit, ja samalla salettiin miettii että eikös meillä kotona ole ainakin 50 vaateripustinta.

Men. Can suprise you. I love mine! A lot.

14 thoughts on “Rakkaushenkarit

  1. Ihanasti tehty!Nuo on kyllä hienoja henkareita. Meillä on niitä mustia. Ja ne takkihenkarit samasta sarjasta on hirmu hyviä hommassaan, raskaitten vaatteitten kantajina.

  2. Hienot! Muutenkin niin hienoja kuvia. Tykkään todella. Kahden tytön äitinä kahlasin toissailtana kaikki KIDS-kategorian bloggaukset läpi ja ikkunoita oli lopulta niin paljon auki, että kone puuskutti raskaasti. HEehhe.Tosi paljon kivoja juttuja. Tykkään sun valkoisesta maailmasta minne on pirskottu väriä. Ööh, mulla oli miljoona kysymystäkin. Kenen se kissataulu taas onkaan? En muistanut millään, vaikka olenkin sen nähnyt jo aiemminkin. Taisi olla kissalla liila rusetti. Ja hienoja tyynyjä ja lippu/viirinauhoja olet ommellut. Ja pöllökeksit ja Varpun musta mekko synttärijuhlissa. Oletko tehnyt itse sen mekon? teetkö noita myös tilauksesta? Paljon muutakin piti kysellä. Sun leikkuulautakin on todella kaunis. Ja niin kauniita ne puupalikat Varpulla, oletko itse tehnyt/tuunannut vai mistä ne on?No,nyt kaupungille. Ajattelin mennä Delicatoon herkkuleivälle ja kahville. Perhe mukaan! Ihanaa lauantaita!Löysin sun blogin jokin aika sitten ihan sattumalta ja tykkään aivan todella paljon. Kiitos!

Leave a Reply