Jyväskylä

Oltiin viikonloppu Jyväskylässä. Alvar Aalto museo on käymisen arvoinen. Pätee jälleen, että hyvä suunnittelu on ajatonta. Tuollaisen suuren työpöydänvalaisimen, seinään maastoutuvan pyöreäkulmaisen pystykaapin ja kartiokylppärivalaisimet voisin ottaa tänäänkin.
Eväät maistui junassa hyvälle.

We visited Jyväskylä last weekend. Alvar Aalto museum is a nice place to stop by. Good design is timeless: large lamp on the ceiling, round corner cabinet and cone bathroom lamps could come to our home anytime.
Toast tasted good at train.

7 thoughts on “Jyväskylä

  1. Kävin juuri eilen ihailemassa Aallon muotoja Designmuseossa, Finsk Form -näyttelyssä oli paljon ihanaa. Hauska miten jotkut asiat on yhtäkkiä niin ajankohtaisia tai niitä näkee kaikkialla, kun juurikin nuo potilaan sängynvieruslaatikoston ja vaatekaapin bongasin Designmuseossakin.

  2. Mun on niin miljoonasti pitänyt mennä käymään Alvar Aalto museossa, kun ollaan käyty kotikonnuilla Keski-Suomessa. Kesällä katselin jo aukioloaikojakin, mutta niin vaan jäi menemättä. Ehkäpä ensi kerralla sitten 🙂

Leave a Reply