Asiaa korvista

17 thoughts on “Asiaa korvista

  1. Olen miettinyt mustan ja valkoisen mukin hankintaa. Löytyisikö sinulta tai muilta lukijoilta linkkivinkkiä johonkin nettikauppaan, josta saisi noita värejä? Netti olisi helpoin paikka ostaa, niin ei tarvitse lähteä lasten kanssa mukeja metsästämään.Pikaista paranemista pikku potilaalle! Toivottavasti kuuri tepsii tälläkertaa!

  2. Voi, paranemisia. Kokemusta tuosta korvatulehduksesta; meillä ollut kesäkuusta lähtien. Uusin kuuri loppui reilu vko sitten, mutta enpä usko tehonneen öisten itkujen perustella.Näin teidät kerran. Varpusta tunnistin. Suloinen oli.

  3. Pikaista paranemista pikkuiselle!Mä en olekaan tiennyt, että noita mukeja saa myös mustana. Taidankin ostaa sellaisen kynäpurkiksi. Meillä on oranssina tuo muki, ja meinasin sen laittaa kynäpurkiksi, mutta poika ilmoitti, että ei se käy, kun hän haluaa edelleen juoda siitä. No, eikös tuota mukia mainostettukin 0-99 vuotiaille. 🙂

  4. en tiedä onko lasten korvatulehdukset eri kuin aikuisten. mutta minä sairastin aikuisiällä lapsille tyypilliset korvatulehdukset kaikki mahdolliset versiot putkeen. itsellänikään ei antibiootit iskenyt ollenkaan, ainoastaan parin päivän välein huuhdeltavana ja imurilla puhdistettavana käyminen korvapolilla auttoi. tiedä sitten onko se lapselle liian rankka homma ja huuhdellaanko lasten korvia edes…

  5. voi kääk noin se meilläkin viimevuonna alkoi…kierre. helpotti vasta keväällä kesän kynnyksellä:( jouduttiin silloin sairaalaankin pariin otteeseen kun tuli korvatulehduksen kanssa aina se laryngiitti ja sit hengitys ongelmii… onneks on jo poika kasvanut ja pöpöt hellittänyt. no jos jotain hyvää niin aina ei tarvinnut syödä antibioottia vaan meni itselleen korvatulehdus pois ja eehkä se vastustuskykykin kasvoi. Oli vain aika ressaavaa sanoa töissä että meillä taaas sairastetaan. Mut kyllä se siitä! Koittakee jaksella ja parantua! Me lähdetään ny Klasun kans leikkiin:) Sanotaan terkkui!

  6. Bongasin tuon korvamukin aikoja sitten ekasta Risto Räppääjästä. Risto istuskeli parvekkeella nautiskelemassa mehua hulppeasta korvamukistaan ja yhtäkkiä huomasi pihalla ensimmäistä kertaa talon uuden asukkaan; Nelli Nuudelipään. Heti pisti silmään, makea on muki!

Leave a Reply