Yöremppaajille

Kukkuu. Olin unohtanut tehdä yhden remonttipostauksen aiemmin, mutta parempi myöhään. Kattokaas kun meille yöremppaajille on nyt tullut naulankorviketta. V kun nukkuu, niin kovin montaa To do -listan kohtaa ei melun tai kolinan tautta saa hoidettua. No nyt on naulaamiselle vaihtoehto. Meillä vedettiin joitain sähköjä tuolta lattialistojen takaa ja listat meni paikalleen tällasella ihmeliimalla. Jonkinsortin rakennusliimaa. Ja hyvin on kestänyt ja mikä parasta, listoihin ei jää naulanreikiä. Suosittelen.

Ja lähen nyt töihin. moido.

8 thoughts on “Yöremppaajille

  1. Listojen kiinnittäminen liimalla tai muulla mömmöllä on vihonviimeistä. Niiden purkaminen pois on paska homma, paljon paskempi kuin jos olisivat pienillä nauloilla. Ei hyvä siis!

  2. Niinpä, meilläkin lähti puoli seinää aina mukana kun korjattiin edellisen asujan remppaamia listoja. Lisäksi meillä oli kiinnitetty jopa keittiön valaisimia näillä "ihme"aineilla. Mistä hitosta sitä ostaessaan asuntoon pysty tietää, että oli ollu joku tee se itse -mies asialla.

Leave a Reply