Opetellaan lisää

Tänään on vapaapäivä. Opetellaan Vn kanssa lisää eläimiä.

Apa / apati = apina
Bää (värinällä) = lammas
Pampi = bambi
Ammuu = lehmä
Ankka = hanhi, ankka, kana, pulu, pingviini, varpunen, lokki
Pu-pu = pupu
Ihaa = heppa
Kitta / pa! (tulee LePAkko nimisestä kissastamme) = kissa

Äiti kävi myös unelmatuoliostoksilla. Nyt pistettiin tuulemaan ja 8 viikon päästä näkyy tulos.

We have a free day from kindergarden and work. We learn to know animals and how them ‘talk’.
Mother made a dream shopping today. Few chairs are coming after 8 weeks.

11 thoughts on “Opetellaan lisää

  1. Iiks, onks toi valkonen sohvapöytä tai sellanen pikkupöytä, jos uskallan udella? Mä oon kissojen ja koirien kanssa etsinyt pyöreää valkoista sohvapöytää. Ei löydy hienoja mistään! Jotain tarjotinpöytii oon tsiigaillut, mut ei viel mikään oo miellytänyt ihan täysin. Piti vain kysyy, kun iski silmään sun kuvassa oleva pöytä! Blogisi on täynnä kauniita asioita 🙂 Essi Helsingistä

  2. Yes, Schleich animals – I love those handpaint figures.Jutta, pidetään vielä jännityksessä, kun en ole uskaltanut edes vielä miehelle kertoa. Elämme jänniä aikoja =DEssi, pöytä on Verner Pantonin Ilumesa, se on niiko valopöytä.Heli, heh juu ja just nuo nukkapintaset samikset ovat on varsinkin mun mieleen!

  3. noi on just niin parhaita. lasten väännökset. kuin oma uuden kielen opettelu. heh. kuulen edelleen kaikista kappaleista sanat miten sattuu.ehkä paras oli toi bää värinällä :-D. voin niin kuvitella sen. irillä on jotain samantyylistä määkimistä.

Leave a Reply