Työpiste

Mikkosista työpisteeseen eli piste työn aloitus keskustelulle ja Mikkoset shhhh. Tässä minä sitten työskentelen kotona. Kohta saadaan Varpun 1 v. kuvia, niitä odotellaan kovasti ennen messuille lähtöä. Ja sinne koko perheen voimin suunnittelemaan lähestyvää keittiö- ja kylppäriremppaa. Ja siis KOKO perheen, katsotaan saadaanko yhtä hyvää palautetta kuin P. Heh. On ihmiset uskomattomia.

Here’s my work corner at home. Soon we’ll get Varpu’s 1 year old photos – can’t wait. Today we go to the Habitare-fairs again – planning new kitchen and bathroom.

9 thoughts on “Työpiste

  1. Voi kökkö mitä meininkiä..! Olen minäkin saanut kuulla kaikenlaista näiden ekojen 4 kuukauden aikana..mitähän on vielä edessä. Tyhmiä ihmisiä.Tästä Habitare+muksu-jutusta..olin eilen ja harmitti kun ei ollut Kerttu mukana. Minusta siellä oli sen verran väljä ja mukava tunnelma, että ei laps ois kärsiny. Päinvastoin, olisi varmasti innokkaana katsellut kaikkea ihanaa värikästä ja kirkkaita valaisimia (kuten maminsakin teki)..Ja siellä oli paljon lapsia, ihan pikkiriikkisiäkin..Toivottavasti saatte paljon ideoita remontteja varten. Minä olin vähän pettynyt keittiötarjontaan..ainoa mikä sykähdytti oli Gorenjen kojeet ja umpipuun kaapistot.

  2. Olen tuota samaista Muuton laatikkoa miettinyt lelukopaksi, eikö se ole aika pehmeä olematta lörppä? Meillä kun lelukopan käyttäjä on vasta 7 kuukautta, joten varmasti ottaa tukea reunasta eli pitäisi olla sen verran jämäkkä ettei mene alta, mutta kuitenkin pehmeä kun siihen väistämättä jossain vaiheessa suunsa lyö. Ulkonäkökin on hyvä, mikä on tärkeää kun se laatikko on kuitenkin olkkarissa paraatipaikalla. Vai olisiko jollain hyviä vinkkejä nämä kriteerit täyttävään lelulaatikkoon? Hintaa ei saisi olla Muuton laatikon noin 80 euroa enempää, mielellään vähemminkin…

  3. Hei, mistä ton siistin tietokonenäytön saa? Siis ton kellon. Onko se joku näytön säästäjä tms. Se oli Dekon toimittaja-Hennan tietokoneella myös ja katoin heti että tuollainen on saatava 🙂

  4. meinasin udella sulta että mistä ootte saaneet noin kivan screensaverin, mutta googlettamalla "imac flip clock screensaver" tulikin tämä heti vastaan, joten kiitos vinkistä! 🙂 se on tyylikäs, sitä voi jopa käyttää. tähän asti olen keskittynyt pitämään koneen työpöydän siistinä ja taustakuvan kauniina. nyt on flipclock!

Leave a Reply