Jolla purjehti meille

Käytiin tänään isin kaa rakkausmatkalla Porvoossa. Olimme etsineet Varpulle jo jonkin aikaa Muuramen Jollaa ja nyt sana kiersi ystävien ja tuttavien kautta kotia etsivän sängyn luo Porvooseen. Saatiin peti for free, se kun on jo seilannut samalla periaatteella lapsenhuoneesta toiseen. Laitetaan sitten me vuorostaan eteenpäin, kun käy pieneksi. Aikomuksena oli maalata sänky uudelleen, mutta taikasienen jälkeen se näyttää jo tosi hyvältä. Kiitos Minna. Kierreltiin samalla reissulla myös vähän kirppiksiä (löytyi Varpulle vanhat Benettonin toppapöksyt ja lasten henkareita) ja vietettiin kahden kesken laatuaikaa. Pitkästä aikaa, olipas mukavaa.

Today we got a Jolla-bed for Varpu. We’ve been looking for it quite a long time (used one) and now we heard about one bed for free in Porvoo. It has been in many kids use, but it still goes strong. That Jolla is a classic kids bed here in Finland. We also made few fleamarket finds. Varpu got Benetton’s winter trousers from 1980’s and some hangers.

18 thoughts on “Jolla purjehti meille

  1. Oijoi, kahdenkeskinen aika on niiin ihanaa ♥♥. Mahtava Jollalöytö teille osui ♥.ps. tosi harmillista että en löytänyt Dekon osastoa sieltä messuilta. Jäi vissiin jotain kiertelemättä, kun pompittiin luokan kanssa sieltä täältä messuja läpi, eikä mitenkään järjestelmällisesti.Kuvat jotka olet ottanut näytti kyllä niin mahtavilta, että olisin halunnut nähdä osaston.

  2. ilmanen jolla…miitähh??? vautsi vau! noh, onnenpotkuja aina sattuu, mäkin maksoin orkkis jollasta vain satasen ja sekin huippu kunnossa (näytin sille kanssa taikasientä, paras tuote ikinä…putsaa myös valkoiset seinät tahroista ym.)

  3. Hei mie en tiiä miltä muitten näytöillä näyttää kuvat mutta miun (luuppi-)silmiin on vähän liian pieni resoluutio? Jos pienennät kuvia nettiin vähän vähemmän niin paremmalta näyttäis :)Ihanan näköinen unikaverijoukkio!

  4. Hi SukiSorry for my verry late reply…It´s a Sony Bravia KDL 32E2040I love it, because it´s not too big and black ;-)Your blog is too cool! ;o)on suuri viikko//svanna

  5. I just found your blog today – very nice 🙂 Could you tell me something more about your daughters pillows? Best regards, Tine (www.bungalow5.dk)

  6. Hi, I love your photos! I found you via pinterest and I hope you don't mind but I've used two of your photos on my blog on a post I did yesterday. I have credited you!

Leave a Reply