Äiti on rätti

Äidille tuli enterovirus. Vlla oli viime viikolla pari päivää korkeaa kuumetta ja sen perään nokkosrokkomaista ihottumaa jaloissa, käsissä ja kasvoissa (ja jatkuu edelleen) ja pikkurakkula varpaiden välissä. Kuvittelin sitä vastasaadun rokotuksen jälkipeliksi, kunnes miulle nousi 39 asteen kuume. Jumalattomat lihaskivut, korkea kuume ja kurkku s****nallisen kipeä. Takki tyhjä ja olen rätti.
Ja tämä rätti on Bookhoun. Meillä ei ole pyyhekoukkua. Nipsu on ookoo.

Mom got an entero virus. 39 c fever, throat SO sore. V had this last week… I am completely exhausted. I feel like a towell (like we say it in Finnish). Here’s one towell from Bookhou

10 thoughts on “Äiti on rätti

  1. GET WELL SOON! I found your blog only yesterday and I allready love it. I have a girl that turns one year this saturday, and I find the way you live and work with your girl inspiring. So- get well soon, and continue blogging. 🙂

  2. Parantukaahan pian! Me asutaan nykyään Pyynikillä, jos joskus tulette Tampereelle, niin mennään tyttöjen kanssa puistoilemaan!terkuin A&a

Leave a Reply