Kreikan meri, meri Kreikan

Terve. Niin äiti kuin tytär. Ja kummitäti tuli Kreetalta. Saatiin ihania tuliaisia, oliviisaippuaa, tsatsikia ja Varpulle vaaleita rusinoita. Huippuja olivat uudet peitteet, joita viestissä kuvailun perusteella “tilasin” kaksin kappalein. Nyt on meil perinnepeitto. Tarttee silittää huomenna, mutten malttanut nyt. Taittelin vain paperiveneitä.

Healthy again, Varpu and mom. And Varpu’s godmother came from Crete. We got lovely souvenirs, olive soap, tzatziki and white raisins to Varpu. I “ordered” two blankets. Now we got that traditional blaket. Need to iron it tommorrow. Didn’t want just now. It’s funnier to fold paper boats.

16 thoughts on “Kreikan meri, meri Kreikan

  1. Tulipa nostalginen olo, toisilla isovanhemmillani oli jotakuinkin juuri tuollainen päiväpeitto, paljon tummempi ja karumpi tosin. Nuo teidän tuliaispeitteet on ihanan väriset eikä lainkaan ahdistavat kuten mummilassani.

  2. Hei! Olen jo jonkin aikaa ihaillut upeita valkoisia kotejanne. Saako kysyä, mitä valkoista maalia käytätte seiniin ja kattoon? (Lattiakeskustelua seurasin sitäkin kiinnostuksella ja hartaana, sillä valkoinen tai ainakin vaaleanharmaa on minullakin siintänyt mielessä, mutta saa nähdä, ryhdymmekö riskibisnekseen vai sopiiko parketti kuitenkin parhaiten uuteen kotiimme.)

Leave a Reply