Kahvilasta pöllittyä

Piipahdettii eilen Cafe Jugendissa. Sen onnistuneeksi kehuttu kahvilaremontti oli jäänyt näkemättä, joten viimeisillä äitiyslomapäivillä päätimme tarkastaa tilanteen. Eikä ollut turha reissu ollenkaan. Tonfiskin kupeista maistui erittäin hyvä latte, kalustus ja sisustus oli hieno yhdistelmä uutta ja vanhaa, ja piste iin päälle oli mustat T-Tabit, jotka oli hankittu kaikkiin kahvilapöytiin. Olen jotenkin aina ajatellut valaisinta vain työpöydälle, mutta sehän näytti aivan mainiolta pöytien päässä. Siitä innostuneena viritin meidänkin tabin tuonne pitkän ruokapöydän päähän. Se ei ole lopullinen sijoituspaikka, mutta valaisee mainiosti kunnes sähkömies on käynyt viimeistelemässä piuhat.
Pieni niksi vielä perään. Meillä on se iso villamatto ruokapöydän alla. Ollaan laitettu tuohon Vn syöttötuolin alle pienempi pyöreä, helposti pestävä ja kopisteltava pikkumatto, niin ei tule isolle niin montaa pesulakeikkaa. Kätsyä.

We visited renovated Cafe Jugend and got an idea of T-Tab lamps new place. Until our electric renovate is ready, T-tab gives a light on the dinner table.
Another tip: I put a smaller round carpet under the V’s chair, so I do not have to wash that big carpet so often. Clever.

14 thoughts on “Kahvilasta pöllittyä

  1. Huippu idea tuo pyöreä matto Varpun syöttötuolin alla!! Mä oon pitkään haaveillut matosta ruokapöydän alla, mutta aina on jäänyt hommaamatta, kun pikku mies on niin kova sotkemaan syöttötuolissa :/ Oiva idea ja taidan toteuttaa 🙂

  2. Hieno uusi ulkoasu täälläkin. Ja Varpukin on niin hieno neiti. Ei taida sotkea ja äiti vielä fiinimpi niin että jaksaa heti ja justiinsa putsia sotkut pois. Meillä saisi pikkumattoakin olla pesemässä alvariinsa. Kuulin jonkun laittavan aina sellaisen silikonisen leivinpaperin syöttiksen eteen ruokailun ajaksi. Varmaan myös sivuille tarvis 🙂 Tuo matto on hyvä. Musta muovimatosta leikattu pyörylä ois kyllä tosi helppo pestä. Se ois varmaan meidän juttu.

  3. Mä jo ajattelin, että mitäs ihmettä, jotain pöllitty ja kerrotaan vielä ihan julkisesti. :DHyviä ideoita! Kehtaako udella mihin Varpu menee hoitoon kun palaat töihin? Toivottavasti jaksat/ehdit edelleen pitää blogia, vaikka työ jaa perhe vievätkin ansaitusti suurimman osan ajastasi.

  4. Pakko tähän kommentoida, että sinulla ihania kuvia, niin rauhallisia ja tunnelmallisia, nyt vasta eksyin tänne ensimmäistä kertaa, pitänee käydä useammin. Mukavaa syksyn alkua.

  5. Olen nähnyt monella Ikeasta hankittua läpinäkyvää muovista syöttötuolin alustaa. Se on jäykkää materiaalia, joten helppo putsata toisin kuin esim. vahakangas.. Läpinäkyvänä se ei ole kovin huomiota herättäväkään, matto /lattia näkyy läpi- Meillä ei ole mitään lattialla, mutta parkettikin on jo tosi vanha ja kulahtanut niin en jaksa välittää 🙂

  6. Pidän uudesta ilmeestä ja arvaas minkä lampun tilasin 8 kuukauden jahkailun jälkeen koululaiselle työvaloksi 🙂 heh. Vieläkin kun se oli tarjouksessa. Ja über rumat maljakot on aina hienoja, paitsi et noi on vähän liian stylet, ainakin sun kuvissa.

  7. Syöttötuolin (tripptrapp) allehan ei mattoa keikkaamisvaaran vuoksi suositella. Nyt tuoli ei pääse liukumaan taaksepäin jos lapsi esim.potkaisee jaloillaan vauhtia pöydästä vaan kaatuu. Muuten näyttää hienolta!

  8. Anonyymi. Nythän tuo vasta liukuukin iloisesti, helpommin kuin nihkeellä lattialla. Se varmaan on yleissuositus, jottein nyt millekään kovin nukkaselle tai kitkaselle matolle laita.

Leave a Reply