Uudet pellavat

12 thoughts on “Uudet pellavat

  1. Oi taivahan talikynttilät miten viehättävään maailmaan tupsahdin. Aivan ihastuttavia kuvia ja tunnelmia. Taidanpa asettua taloksi

  2. Hienot on lakanat! Onko tuo helmalakanakin H&M:ltä ja onko se pellavaa? Ja, onko siinä helma kaikilla sivuilla? Itse olen törmännyt vain kolmella sivulla oleviin helmalakanoihin. Normaalistihan se riittää mutta jos haluaisikin laittaa sängyn irti seinästä..Sitten vielä asia jota olen pitkään halunnut kysyä. Nimittäin kissan vessa-asiat. Onko teillä löydetty laatikolle tyylikästä ratkaisua? Itse olen miettinyt boksin askartelua, mutta en ole päässyt vielä ajatusta pidemmälle.

  3. Laakkanat on hianot!Mutta… Tämä uusi luukki sivulla ei niinkään ole mun mieleen. Vihreät otsikot jää jotenkin ohuiksi ja laidat ahistaa… Kirjoitusteksti on sitten kooltaan suhteessa suuriin kuviin pientä.

  4. Mainio valokuva Varpusta "Ou nou!" ja mahtava kuvaus "Assarilta levis rusinat". Huomaan palaavani valokuvaan uudestaan ja uudestaan. On todella piristänyt päiviäni. 🙂

Leave a Reply