Nappi ja arvonta

Habitattiin oli tullut Nappi-rasioita uusissa väreissä. Nam!
Hei haluaisiko kukaan isoa Uten Siloa kirkkaan punaisena? Sellanen oli ainakin vielä eilen kaupan tuolla Kaivarin Kanuunassa heti ekalla osastolla oikealla kun tullaan sisälle. Hinta oli 180 e. Käykää nyt joku poistamassa se kohtuuhintaan. Se ovh. on jotain yli 300 e.
Siivousarvontakin on suoritettu tänä aamuna ja tavaroita vähentelevä Niinu oli Onnen Pekka Hannu Hanhi. Laitappa yhteystiedot meilitse, niin laitetaan tyynyliina matkaan!

There were Button-boxes in new colors at Habitat.
Is anyone interested in a old red Uten Silo, bigger one? There seems to be one at Kaivarin kanuuna flea market. Price was 180 euros, I guess the normal price is something aabout 300 e.
Cleaning lottery is kept too and the winner is Niinu. Send me your address. Thank you and congratulations!

13 thoughts on “Nappi ja arvonta

  1. ihana nappirasia joka sopii nappeihin hurahtaneelle. tuossa voisin säilyttää nappisormustani ;)oih uten silo, mihkä hintaan, mutta halauan valkoisen.

  2. Ihana nappi-rasia. Voi ku asuski siellä lähempänä niin voisin kotiuttaa heti sen uten silon, kelpais kylppäriin syömään tavaraa.

  3. I love the button box. We used to have a Habitat shop in Amsterdam too, but unfortunately it's been closed some years ago. Which is quite strange and a shame.

  4. Heippa Suki!Tää perinteinen "en ole koskaan kommentoinut, vaikka olenkin säännöllinen lukija" mantra pitää nyt ottaa käyttöön ja todeta: Kiitos vinkistä!!!! Punainen Uten Silo on nyt minun ; ) Kävin sen hakemassa ja olen toooosi tyytyväinen.

  5. Samoja nappirasioita minäkin ihailin Stokkalla, mutta onneksi ei ollut oikein meille sopivaa väriä, niin jäi nappirasiat sitten sinne.

  6. Hei paljonko nappirasialla on hintaa? Habitat ei meinaan ole mulle tuttu, enkä tiedä minkä hintatason tuotteita siellä myydään. Tuo on aivan ihana ja voisin hankkia jos saa kohtuuhintaan. 🙂

  7. Olisiko ollut 7,90 e. Alle kympin enivei. Ja juus iellä Stckan huonekaluosaston yhteydessä habitatin puolella.Onnea Uten Silon uudelle omistajalle, mahtavaa että saatiin se "blogiperheeseen" =)Ballohedi, oisit tullut sanomaan terve! mahtavaa, heh, missä te olitte? Missä oisin voinut nähä?

  8. Oltiin yhtä aikaa siinä pienessä k-kaupassa(extra tms…)siellä huudeilla:)Olin töissä siinä viereisessä talossa jossa tehään remppaa ja viipotin nuttura rullalla etsien Ediä.Eikä ne ees myy sitä:O :Den sit viittiny naama punasena tulla Varpua säikytteleen:P

Leave a Reply