Koreillaan

Meillä on alkanut koreilukausi. Kaikki helmet, vyöt ja rannekorut täytyy saada päälle ja sen jälkeen peilin eteen keimailemaan. Mistä ihmeestä ne oppivat (öhöm). Heh. Tämä lienee alkusoittoa, tervetuloa prinsessahömpät.
Mulla on tuollainen vanha Pantone-muki, josta oon tykännyt kovasti. Nyt ois tarjolla lisää. Katsokaas nää kortit ja julisteet sun muut. Me like.

V got her first “dazzle age”.  She wears all the beads, belts and bracelets and goes to the front of mirror to admire herself. Heeh, so lovely.
I got one of those Pantone-mugs and I like it a lot. There’s more Pantone stuff in here. I like!

8 thoughts on “Koreillaan

  1. Voi mikä söpöliini! Meiltä löytyy kotoa samanlainen koreilija…mistähän ne pikkutytöt oppivatkaan peilailun. ;)Löysin blogisi jokin aika sitten ja tykästyin tyyliisii! Mielelläni seuraisin jatkossakin kirjoituksiasi?

  2. Oi, ihanaa! ♥ Meillä tuo vaihe on kestänyt 2,5 vuotta, siis aina siitä asti kun neitokainen täytti yhden vuoden :).Pantone mukit on aivan ihania, monesti olen katsellut, että voisin tilata itselleni töihin omaksi mukiksi tuollaisen, kun tuollainen suorastaan kuuluisi sinne, mutta en ole sitten raaskinut postikulujen vuoksi. Nyt se houkuttelee taas uudelleen kun laitoit esille 🙂

Leave a Reply