Väriä

Ystävä kävi eilen kylässä ja toi ihanan kimpun. Ah tätä värien määrää. Iltapäivällä lähdettiin sitten shoppailemaan joululahjoja (eikö olekin ärsyttävän aikaista, heh). Museokaupoista tuli niin kivoja juttuja vastaan, että ostin nyt jo odottamaan tuonne kaappiin. Tietenkin jotain piti saada itsellekin. Uusi Moleskine ehkä innoittaa töihin paluuta ja Fledstedin Harlekiini-mobile oli kuin tehty meille. Niin ja posteljooni toi uuden jatkojohdon. Ei nyt haittaa piuhat lainkaan.

My friend stopped by yesterday. She gave a colorful flowers, isn’t those cheerful? After that we went do some shopping with Varpu – christmas presents, heh hee. Little bit too early or what? I also bought a new Moleskine to the work place and lovely Flensted mobile to our home. Yesterday I got also a new Nud cable. Cool!

16 thoughts on “Väriä

  1. soo cool! I just bougt that clown/mask too. on the countryside, on sale. and a man with a bowlerhat. just got to find a spot…love your jacket-holder in the hall too. your new home looks great!

  2. Joululahjoja? Loistavaa!Itsehän en ole edes miettinyt koko juttua, mutta nyt kun muistutit niin NYT kun aloittaisi, ehtisi jopa omin pikku kätösin askartelemaan jotain… hmm…Ihana tuo mobile!

Leave a Reply