Mattilan maatila

Oletteko te lukeneet sitä Tammen kultaista kirjaa Mattilan maatilasta? Se on meidän lemppari ja siitä intoutuneena sinne Haltialaankin lähdettiin niitä kotieläimiä katsomaan. Noh. Tänään oltiin kaupungilla ja mummi oli löytänyt uuden lastenvaateliikeen Fabianinkadulta. Sinne siis ja voi että mikä sieltä löytyi: i-h-a-n-a pahvinen maatila (olisi myös prinsessalinna ja sotilaslinnake vaihtoehtoina). Sehän piti saada samantien ja sinne nyt muuttavat nuo meidän muovieläimet, joita ollaan keräilty ja opeteltu viime aikoina. Se kauppa on Uusitähti, sijaitsee numerossa 14 ja niillä on myös nettisivut. Niin ja siis tuo maatila maksoi vain 20 e.

Today we stopped by a new kid’s shop at Fabianinkatu. There was a wonderful cardboard farm and it cost only 20 euros. Now our plastic animals got a home!

14 thoughts on “Mattilan maatila

  1. Siis voi ku kiva tuo maatila!! Pitää hommata sellanen. Meidän lapset tykkää tosi paljon just leikkeistä joissa on siäänmentävä talo ja pikku ukkoja 🙂

  2. Hei, kysyisin lattiasta. Jäikö parketin kuviot/raot näkyviin vaikka lopputulos olikin peittävä, vai näyttääkö lattia tasaiselta ns. yhdestä palasta tehdyltä? Meillä on samanlainen parketti ja olemme miettineet sen maalaamista.

  3. onpa ihana talo! ja tarpeeksi huokea! s:lla on kova nukkekotikuume, mutta mä en halua sellaista romanttista kartanoa enkä mitään muutakaan kallista vielä muutamaan vuoteen. pahvinen olisi just passeli. 🙂

  4. Tuo on ihana! Samoin kuin koko Uusitähti -putiikki. Olen myös noista haaveillut, vaan pahoin pelkään että meillä lapset saisivat sen rikki alta aikayksikön 🙁

  5. Meillä luetaan ahkerasti Tammen kultaisia – juuri päikkäreille käydessä Mattilan karjatarhaa :)Maalarikissa ton oma suosikki. ja Matti Majavan salaisuus oli lapsena hitti!Tosi kiva maatila, kiitos vinkistä!

  6. Meillä on noita Calafantin pahvisia useampi versio, on puumaja, linnake, prinsessalinna ja löytyy maatilakin. Kovassa käytössä ovat.

Leave a Reply