Uusi eteinen
Välitiedotus on pakko laittaa, kun saatiin tuo naulakko kattoon. En malta pimittää. Ens’alkuun kiitos pappa kiinnitysavusta, ilman siuta tuo olisi edelleen tuossa lattialla.
Mutta siis naulakon piirsin ite aikanaan remonttipaossa mummolla. Mittailin siellä vanhojen patterien vesiputkia ja liittimiä ja niistä se idea sitten lähti. Taitava hitsarisetä väsäsi osaset mittojen mukaan ja kiinnityslaipat putkien päihin. Tattarisuolta tultiin sitten putket vaunuissa bussilla Varpun kanssa ja kotona kasattiin kokoon. Maalasin helahoidon kolmeen kertaan Miranolilla. Vanha koulupöydänlamppu löytyi joskus Kaivarin Kanuunasta ja sekin maalattiin valkoiseksi. Nyt se toimii tuosta eteisen seinäkatkaisijasta.
Sitten eilen vielä pistäydyin Pinossa ja ostin pari sööttiä korttia eteisen seinää koristamaan. Oikein kivat sanon minä.
Nyt jatkuu lomailu. Terveiset muuten vielä Haltialasta. Käytiin tänään ihastelemassa eläimiä. Varpu rakasti. Käykää ihmeessä, jos on unohtunut. Ja sitten mulla on ollut tänään synttärit. Ihana ylläripiknikki perheen ja ystävien kanssa ja huippuleffa kahdelleen isin kaa. Kiitos rakkaat!
Need to write little bit anyway…I am so in love with our need coat hanger. I draw it some time ago when we lived at grandmother’s place (renovating time). I wondered and measured warmer’s water pipes there and drawed some plans of this. I went to see a welder with a plan and he said – No problem!  I paint it white and added old table lamp which I also paint to white and here it is now. Cool hanger!
Yesterday I also bought two card to hall. Nice ones I think. Those finish our new hall!
No back to holiday. We visited Haltiala farm today and Varpu saw so many animals. She loved. I got a birthday today. We just came home from lovely picnic with family and friends and great movie with father Varpunen. Thank you all my love.

36 thoughts on “Uusi eteinen

 1. Säännöllisesti luen, mutta kommentoitua ei tule. Nyt on kyllä pakko. Fantastisen upea naulakko. Ylintä pikkukuvaa kun katsoin niin mietein, että onko takit ripustettu vanhoihin vesijohtoihin 😀 Kun eteenpäin luki niin selvisi asia.

 2. Aivan mahtava naulakkosysteemi teillä! Sulla ei kyllä nuo hyvät ideat lopu kesken :). Ihailen!Jäi kovasti kiinnostamaan mitkä nuo laatikot tai penkit on tuossa vaatenaulakon alla? Näyttää tosi ihanilta nekin :). Ja tuo matto, se on mahtis myös!Innolla odotan lisää remppakuvia/kotikuvia.

 3. Onpa hieno! Ja ihanat kortitkin! Meidän eteinen näyttää niin kaaokselta tohon verrattuna 🙁 Ja onnea onnea!!Hmmm..jotain oli vielä.. Veit joskus teidän kirjoja johonkin divariin myyntiin.. Mikä ja missä se oli? Koitan miettiä, että mihin voisi omia viedä..

 4. Tosi magee kokonaisuus! Ja erityisen hieno naulakko. Pitää udella, mistä toi teiän eteisen matto on? Onks se muovimatto? Pakko saada tommonen!

 5. naulakko on todella kiva! laatikot, lamppu, matto – näyttävä kokonaisuus. tämä eteinen saa minut hyvälle tuulelle ja rohkaisee karsimaan tavaravyöryjä

 6. Myöhästyneet synttärionnittelut!Onpa eteisenne upea! Kaikkea sinä keksitkin… :)Osa tuollaista suunnitelman "käytäntöönpanoa" ovat myös taitavat toteuttajat, joista olet varmasti kiitollinen. Pisteet siis koko työ- ja suunnitteluporukalle uudesta eteisestänne!!!

 7. Mä olen miettinyt samantyyppistä systeemiä kylppäriin, mutta en ole saanut selvitettyä sopivaa hitsaajasetää. Oliko teillä joku tuttu vai millaisesta puljusta semmoista palvelua saisi? Entä oliko kallista puuhaa?-anonyymi vakkarilukija

 8. Ihanan valoisa ja siisti eteinen!Teidän koti saa minut enemmän ja enemmän kallistumaan valkoisen lattian puoleen (kunhan saan miehenkin uskomaan, että valkoinen sopii myös lattiaan!).

 9. tyylikäs kokonaisuus! naulakkoratkaisu muistuttaa kovin helsingin wunder- vaateliikkeen ideaa esillepanosta.

 10. Tyylikäs! Innostuin myös valtavasti noista pikkuruisista säilytyslokeroista – onko minulta mennyt ohi vai mistä ne ovat peräisin. Eteisessä kun tahtoo olla kaikenlaista sälää, noihin olisi kiva laittaa jemmaan.

 11. Myöhästyneet onnittelut!Vein viime kesänä kummipojan (silloin 3,5 v.) Haltialaan – poikaa kiinnosti paljon enemmän leikkipuiston puueläimet kuin ne oikeat! Koko sen ajan, kun katsoimme eläimiä, vierestä kuului "milloin mennään leikkikentälle?!". 😀 No, kiva elämys taisi olla silti, vaikka erilainen kuin kummitäti oli ajatellut…

 12. Mulla on noista vesijohtoputkista teetetty vaaterekki, joka on suosikkikalusteeni. Se on kiva matsku. Tuo naulakko on niin komeeee!!! Wunderissa on muuten vähän samantyylinen, mutta musta.

 13. Kannattaisi miettiä kommentointi mahdollisuuden poistamista, jos ei halua muuta kuin kehuja omista jutuistaan, eikä vaivaudu vastaamaan kysymyksiin. En ymmärrä mikä idea on julkaista kommentti, joissa on kysymys, jos siihen ei sitten vastaa..

 14. Hei anonyymi, kiitos rakentavasta palautteestasi. Kuten olen jo lukuisia kertoja blogissani pahoitellut, pahoittelen jälleen etten ehdi vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Minun pääasiallinen antini blogimaailmaan on kuvissa ja sisustusideoissa, en ole suinkaan täällä tekemässä myyntikatalogia tuote- ja hintahintoineen. Sitä varten kannattaa tilata vaikka lehti tai lukea mainospostia. Tämän hetkiseen sisällön tuottamiseen saan jo sujahtamaan sen verran aikaa, että loppu jäänee muulle elämälle. Ja ikävä tuottaa pettymys, mutten myöskään aina ehdi edes niistä kehuista nauttimaan. Vastailen silloin tällöin, kun on luppoaikaa. Ei kannata nyt hermostua jostain näinkin kepeästä aiheesta kuin blogi. Ja kiitos jälleen niille kommentoijille, jotka monesti vastaavat puolestani. Olette kilttejä!

Leave a Reply