Tsygä

Kaikessa muutto- ja remppahulinassa on jäänyt niin monta aihetta kirjottamatta että. No ainakin se meidän mummolan pihakirppis oli suksee ja aivan huippua oli meidän pyörälöytö. Saimme siivota talkoilla taloyhtiön pihaleluvaraston. Sinne oli jäänyt asukkailta hylkiöleluja, pulkkia, pyöriä sun muuta vuosien ja vuosien aikana. Katossa roikkua killutti aivan ihastuttava vanha pyörä (kiitos tarkkasilmäisen Pisarapilven) ja saimme pelastettua sen koristamaan meidän eteistä. V ei sillä ihan vielä ajele, mutta hyvä siihen on jo nojailla ja noita tulppia maistella. Muistan itse ajelleeni moisella joskus 70-80 lukujen taitteessa, juuri prikulleen tuollaisella samanmoisella peltisellä, punaisella kolmipyörällä. Nostalgiaa!

In all this moving and renovating hurry I have forgot to write so many subjects here. Well here’s the one: our new bike and a new hall. That flea market at our granny’s backyard was success! After it we cleaned up the apartment’s toy store. There was old bikes, toys, sleds and things like that over the years and years. From the roof there was hanging this old beautiful bike (thanks to Pisarapilvi for noticing it). V can’t ride it yet, but she loves to lean on it and taste those hand plugs. I can remember that I got same like in 1970-1980. Lovely memories!

12 thoughts on “Tsygä

  1. Ihanan nostalgista. Tuollaisella minäkin urani aloitin kultaisella 70-luvulla :-). Mitkä ovat muuten nuo kauniit säilytyslaatikot (?) kuvasi oikeassa reunassa?

  2. Hieno pyörä! Meillä on melkeen samanlainen, sellanen missä on tarakka. Wünther tms. merkkinen on..Ei siinä varmaan kauan mee kun Varpu kiipee pyörän selkään ja rupee potkimaan vauhtia 😀

  3. Hei,Mistä toi teidän matto on hankittu? Ja mitä materiaalia se on? Näyttää kivalta. Kuten myös kaikki muukin kuvassa näkyvä 🙂

  4. Mulla oli kanssa tommonen, mut sitten se varastettiin meidän kerrostalon pyörävarastosta kun olin pieni. Vanhemmat oli säästäneet rahaa, et sain tommosen ja pari viikkoa sillä ajelinkin.:C

Leave a Reply