Keittiö

Meille tulee se keittiöremppa putkiremontin yhteydessä ja siihen saakka pitää pärjätä tällä tuunatulla vanhalla. Ja kelpohan siitä tuli. Yläkaapit purettiin pois kokonaan, alaosan kaapit maalattiin Miranolilla valkoisiksi ja alumiininväriset vetimet sprayjattiin kanssa. Astioille hankittiin lisää Stringiä ja kuivauskaapin korvaa tuollainen ruohikkoteline. Tämä keittiöremppa maksoi jotakuinkin 200 e. Not bad.

We will have a huge kitchen renovating later with water pipe renovating so we didn’t do much with this old one. We took the upper cabinets away and painted rest of to white. We bought one more String-shelf and that grass drying stand. All this cost about 200 euros. Not bad. 

14 thoughts on “Keittiö

  1. On tota, ettei kannata tehdä keittiöremppaa ennen putkiremonttia kun monesti se joudutaan uusimaan siinä yhteydessä kuitenkin. Teidän keittiöstä tuli tosi kiva maalaamalla ja järjestämällä asioita uudelleen 🙂

  2. Hieno! Näyttää aika samalta, mitä meillekin on tulossa (valkea taso + kaapistot) Meillä keittiöremppaan tosin upposi lähes 3000e (auts!), kun vanhat 30 vuotta vanhat kaapit oli ihan lahot ja piti ostaa sitten kokonaan uudet + kodinkoneet tulee jääkaappia, uunia ja kaasuliettä lukuunottamata integroituina. Torstaina olisi vihdoinki keittiön asennus! Onhan sitä keittiötä tässä jo viisi kuukautta odoteltukin 🙂

  3. ruohikkoteline näytti kivalta (niinkuin kyllä kaikki muukin) ja kelpaisi mainiosti myös meidän kuivauskaapittomaan köökkiin. Paljastatko mistäs niitä saa?=)

  4. Todella hieno, ja kovin näköisesi! Onnea uuteen kotiin, joko tuntuu kodilta?Tosi makea tuo ruohikko, sopiiko tiedustella sen alkuperää?Mims

  5. Pysyykö teiän keittiö kans noin valkosena? =) Halpa ja kiva ratkaisu; pidin hyllyistä ja kuivaustelineestä! Pyyhkeillä ja astioilla väriä kokonaisuuteen.

  6. very beautiful and sooo white – love your kitchen!! By the way, the grass drying stand … what brand is it? I am wondering if it is possible to find it in Japan … 😉

  7. Hei! Liesimustalla saisit tuunattua liedetkin…Keittiösi on muuten aivan täydellinen, mutta kulahtaneet liedet pistivät ainakin minun silmään. Kauniita kuvia, hienoja ideoita!

Leave a Reply