Toisenlainen juhannusViime juhannuksena odotettiin turvoksissa Varpun syntymää. Erityisiä lapsiperheen juhannustraditioita ei meille ole ehtinyt muotoutumaan, joten käytettiin tämäkin keskikesänjuhla hyödyllisesti muuttolaatikoiden purkamiseen. Nyt sunnuntaiaamuna näyttäisi olevan valmista.

Mattodilemma sai helpotusta rakkaalta mupulta (=mummopuoli, jos joku muukaan ei ollut kuullut sanaa ennen). Isin mummon risaiset lakanat ja lakkautetun oppimateriaalikeskuksen sivistävien VHS-kasettien nauhat ovat kutoutuneet täydelliseksi matoksi. Suuri kiitos H!

Last midsummer we expected Varpu’s birth, so we don’t have any special midsummer traditions yet. This year we spent midsummer festival with moving-boxes and finally got rid off those.
Our carpet dilemma got relief from mupu (stepgrandmother?) Dad’s granny’s old sheets and closed educational center’s VHS cassettes tapes are now in perfect carpet. Thank you H!

21 thoughts on “Toisenlainen juhannus

  1. Oi, aivan ihana matto! Minuakin kiinnostaisi teettää matto meidän pitkään eteiseen jossain, mutta mitenkäs tähän Mupuun saa yhteyden? Minkä hintaisia heillä on matot? Lähettävätkö maton esim matkahuollon kautta? Harmi kun heille ei löytynyt nettiosoitetta. ps. upeat nuo teidän lattiat. Saanko vielä udella, miten asia sitten korjattiin?

  2. Erilainen, mutta hyödyllinen juhannus teillä tosiaan. Tuntuu varmaan hyvältä, kun muuttolaatikot vihdoin purettuna ja saa alkaa ihan tosissaan asettua uuteen kotiin 🙂 Upea räsymatto – hieno idea ja taitava toteutus! Hyvä muuten tuo uudissanakin – täytyy painaa mieleen!

  3. Upean näköinen matto! Olen tainnutkin käydä joskus ihmettelemässä söpöä kaimaani. Nyt taas ihmettelen kun olet odotellut sitä pikkukaimaa juhannuksena, ja itse olen syntynyt juhannusaattona! =) Hauskaa keskikesää pienelle Varpulle!

  4. Cat's M, kyllä juuri niin. Nyt uusi nimi käyttöön =)Hipsu, minäpä tiedustelen mupulta tulisiko sieltä mattoja ihan tilaukseen saakka. Ilmoittelen!Maya and Stine, yes dad's stepmother did it. She's so skillful!Elli, oikein mukavalta tuntuu ja mukava pikkurapina kuuluu, hih hii.Viipukka. Nyt on jo liian monta sattumaa, heh. Onnea ensinnäkin synttärisankarille ja Varpun l.a. oli 24.6. Kaimasi syntyi kuitenkin 3.7., joten ei ihan osunut samalle päivälle. Mitähän yhteneväisyyksiä vielä löydetään!

  5. Suuri käsityölehdessä oli joku kerta VHS-kasettien nauhaa ja valkoista "jotain" kudottu matoksi. Kuosi oli vain hiukan romanttisempi. Tämä kuvio on hienompi – selkeämpi!

  6. Räsymatot ja käsityö kunniaan! Ihanaa, että Mupu teki tuon upean kierrätysmaton perheellenne. Oikein paljon onnea vielä uuteen kotiin! Remontti on hieno uurastuksen tulos.t. Hiljainen vakilukija, jolla on omakudotut matot lattioilla 😉

  7. Heh, ensimmäinen kerta, kun kuulen kenenkään käyttävän nimitystä mupu oman perheeni ulkopuolella! Meidän perheessä mupu on äitini veli- ja siskopuoleni lapsille.

  8. Hei oliko joku kiinnostunut samaisesta matosta? Laitappa meiliä, niin minulla on sinulle yhteytiedot mistä voit mattoa tiedustella!

Leave a Reply