Näkymätön kirjahylly

Uuteen kotiin tuli edullisin ja huomaamattomin kirjahylly evö. Sovellan kiskot on jo ollut niin kauan pannassa, että julistetaan niille nyt uusi nousu! Seinäkiskot saatiin purkutalosta, kannattimet pilkkahintaan Huuto.netistä (maalasin ne itse valkoisiksi) ja hyllyt on Ikean halvimmat. Tässä kompleksissa tuo hyllystö on miltei näkymätön ja se se juju onkin. Kirjat sun muut vähän niiko leijuilee siinä. Koko hommaan upposi kaikki kirjat, dvd:t ja toimistotavarat. Peltilaatikoissa on postikortit ja kirjekuoret, valokuvat, käyttöohjeet ja takuulappuset sun muut. Ah tätä järkkäilyn intoa!

PS. Nörtit hei. Miten mä saa suurempia kuvia? Uuden kodin kunniaksi voisin vähän pistää isotellen, mutta mä en löydä mitenkä. Mulla on se simppelein bloggerin pohja. KIITOS AVUSTA!
Our new book shelf is almost invisible and surely the cheapest! Sovella’s rails I got from one demolition house, stands I bought from Huuto.net a ridiculously low price and the shelfs are Ikea’s cheapest. Result is almost an invisible and that’s the trick! I organized books, DVDs and office goods. Envelopes, postcards, photos, instruction manuals and things like that are in tin boxes. Ah – I love this organizing!

22 thoughts on “Näkymätön kirjahylly

 1. Mää mietin jus samoja keittiön seinälle, jossai sisustuskuvassa näin ku oli maalattu mustaks. Pitää ny vielä kattoo että toteutanko ideaa sitten, vai hankkisko jonkun sortin vitriinin. Mut hyvältä näyttää! Ja mistähän saatais mullekin järkkäily into ens viikolla kun muutto on? Veikkaan että meillä tavarat lojuu laatikoissa monta viikkoa :/

 2. Miten saatkin kirjahyllyn näyttämään noin hyvältä? Ja vielä sillä lailla että siinä oikeasti on kirjoja ja tavaraa?? Minä olen tuskaillut meidän kirjahyllyn kanssa jo vuoden ja rumalta näyttää edelleen 😀

 3. näyttää hienolta! Saako udella mistä syystä sovellat pannassa? minä kun juuri hankin niitä ison kasan:)-tuutikki

 4. Jos Bloggerin suurin kuvakoko ei miellytä niin pitää vähän kikkaila Flickrin tms sivuston kanssa. Eli lataat kuvan kuvapalveluun(siinä koossa missä aiot sen postata), otat sieltä HMTL-koodin ja käytät Bloggerissa edit hmtl-toimintoa kun teet uutta postausta.

 5. Tuossa oiskin ihannetta, tosin vaikka mies ei meidän tavarapaljoudesta perustakaan niin lukuisista kirjoista, levyistä ja leffoista hän ei kyllä luopuisi. Joten kirjahyllyillä on vuorattu melkein kaikki seinät…Itse ainakin sain suurempia kuvia kun vaihdoin uudempaan tekstieditoriin, se tapahtui asetuksista kohdasta perusasetukset ja siellä alhaalla on yleiset asetukset, jossa voi valita vanhan editorin sijaan päivitetyn editorin.

 6. Öhm, en ole nörtti, mut saa luvan kelvata :DKun taaplaat tekstiä ja lisäät sielt sen kuvan ihan normaalisti, ni sit ku sul on auki se kuvan lisäys-ikkuna, valkkaat sielt kuvan kooksi SUURI. Eli täppää ruutuun vaan 🙂 Jospa tästä ois apua ja pääset isottelemaan!

 7. Hei, kivalta näyttää!Kun saat kuvan ladattua niin nappase vain kuvan reunasta kiinni niin pääset vetämään kuvaa suuremmaksi 🙂

 8. Ihanaa, itelläki tekee mieli alkaa järkkäillä ku tätä kattoo, vaan eipä taida jaksaa kuitenkaan :DLastenhuoneen hyllyt maalattuna tuossa vieressä nätissä pinossa, jos tuo miekkonen sais ne vielä laiteltua seinille. :/

 9. hyvältä näyttää! saat ne kuvat isommiksi näin: mene asetukset-kohtaan > yleiset asetukset > ruksi päivitetty tekstieditori -kohtaan > tallenna. semmosta nörtteilyä. 🙂 kiitos postista, pian nähdään!

 10. Upee on :)Meille on tulossa vastaava lastenhuoneeseen, kun saan joskus aikaiseksi. Johan asia on ollut tässä suunnittelu asteella yli vuoden 😀

 11. Upea hylly! Ja miten hienosti järjestetty! Eikö Varpu vedä tavaroita alas? Meidän tyttö nimittäin vetää kaiken mihin ylettää. Sain omat kuvani isommaksi näin: Löysin ohjeet täältä: http://leppavirta.blogspot.com/2009/10/suurempia-kuvia-blogiin-eli-kuinka.html. Eli blogin ulkoasun muokkaustilassa html-koodissa muutin noita leveys-lukuja (Paitsi ei sivupalkin leveyttä). Taisin lisätä olemassa oleviin lukuihin 100 tai 150 pikseliä muistaakseni. Ja sitten kun lataa kuvia kirjoitukseen, valitsee kuvan kooksi sen isoimman koon.

 12. Hyvännäköinen ja toimiva. Ollaan suunniteltu meidän olohuoneeseen superkorkeeta kirjahyllyä mutta ei olla vielä päästy toteutusvaiheeseen… tällä systeemillä sen saisi toteutettua varmasti melko edullisesti ja nopeasti. Joutuu ehkä varastamaan tän siun idean…

 13. Hei vau ja kiva hylly. Hauska nähdä tämä tällai toteutettuna kun meinasin lastenhuoneeseen vastaavan rykäistä. Syystä, että materiaalit tällaiseen olis valmiina ja rahaa nolla euroa hankkia valmis hylly. 🙂

 14. Hassunhauska kirjahylly! Itse lataan ne kuvat flickriin jotka haluan isoina ja kopioin sieltä kuvan linkin siinä koossa kun sen haluan ja liitän sen latausikkunassa olevaan linkki-kohtaan. Eli en siis lataa kuvia koneen kansioiden kautta. Easy =)

 15. Hei, ootko hankkinut tuon lattialla olevan pyöreän hattulaatikon kenties Kruununhaassa sijaitsevasta pikkuliikkeestä? Ihailin nimittäin samaa laatikkoa, mutta myyjä ei osannut sanoa oliko se myytävänä ja kaupan omistaja ei ollut paikalla – höh. Myöhemmin se oli sitten myyty. Tietysti.

 16. Marsu, en Krunikasta vaan joskus ajat sitten Mannerheimintiellä oli kirpputori sen järkyn Backstreet-liikkeen (tai jotain sen suuntasta) yhteydessä. Sieltä silloin löysin tuon. Nyt taas ostin toisen ihan kokopunaisen tuolta Kaivarin kanuunasta, makois 6 e ja sinne jäi vielä toinen.

 17. Toivottavasti noita raitasia hattulaatikoita on vielä liikenteessä enemmänkin 🙂 Kiitos vinkistä punaisen boxin suhteen, pitäneekin käydä tarkistamassa huomenna ruokkiksella josko se olisi vielä jäljellä 🙂

Leave a Reply