Kollaasi

14 thoughts on “Kollaasi

  1. Olen koko aamun katsellut upeita teipeillä tekemiä taideteoksiasi! Millaisella teipillä noita teet, entä mistä moista?-Kukka

  2. Meillä toimii taululista loistavasti. Kortit, kutsut, piirrustukset, kaikki sovussa ja paikallaan kauniisti, yhdessä paikassa hakemassa huomiota. Musta taululista valkoisella seinällä on meillä käytössä.

  3. Kukka, kaikella mikä liimaantuu. Rullateippi, sähköteippi, pakkausteippi, kontaktimuovi, teippifirman jämäteipit yms. Tää on hauskaa!

  4. yksi mikä on kans ihan toimiva ja hyväksi havaittu on seinään kiinnitettävät taulukiskot, joihin voi ripustaa läpinäkyvien siimojen avulla mitä ja miten haluaakin. saa muuttaa mieltä 🙂 mutta noin monelle kehykselle ja jutulle toi tauluhylly on kyllä näppärämpi. kivalta näyttää!

  5. Blogisi- olen lueskellut sita noin kuukauden paivat taalta tois puolen maailmaa ja se on ihan paras! Olen suunnittelija ja kayn blogeja lapi monta kertaa paivassa- sinun on jo muistissa ; )Varit, ideat ja tunnelma on jotain mita vain Skandinaavi (mielestani) pystyy toteuttamaan yhta laadullisesti . Aivan Ihana! Carry on!

  6. Eikä mä en kestä! Selvennetään hieman:Olen jo jonkun aikaa himoinnut tauluhyllyjä asuntoomme, mistä olet hankkinut nämä? Tuntuu että olen jo kiertänyt kaikki kaupat mitä mieleen tulee..

Leave a Reply